SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei
Dacă vreți să călătoriți vreodată cu companiile aeriene din China, aruncați o privire  asupra însoțitorilor de zbor care va aduc cafeaua si va ajuta pe tot parcursul calatoriei. La urma urmei, zâmbetele frumoase ale acestor fete și poziția perfectă sunt rezultatul multor ore de pregătire intensă și muncă grea.

Astăzi, noi, ne am decis să vă spunem ce trebuie să faca femeile tinere pentru a obține o slujbă în China. Examenele sunt extrem de grele si antrenamentele sunt asemenea celor din aramta.

Aceste fete fermecătoare sunt studentele Colegiului de Aviație Civilă din Chengdu, provincia Sichuan. Asistenții stewardesi practică un zâmbet grațios ținând un bețișor între dinți. De asemenea, ei plasează reviste pe capetele lor pentru a obține o poziție perfectă.

Un alt exercițiu care ajută fetele să obțină o poziție perfecta este cel in care trebuie sa tine pe cap o sticla cu apa fara sa o verse. Acest lucru le ajuta sa aibe o pozitie corecta.

Asistenț au de asemenea, o bucată de hârtie între genunchi, pentru a învăța cum să stea în mod corespunzător. Si cum sa se prezinte cat mai bine in fata calatorilor.

Bărbații și femeile tinere se antrenează riguros pentru a se asigura că se comportă corespunzător în timpul zborului.

Siguranța este, de asemenea, o prioritate majoră la Colegiu. Există chiar și clase speciale în care studenții sunt învățați abilități de supraviețuire și tehnici de artă marțială cum ar fi Kung Fu și Taekwondo.

Unele cursuri de arte marțiale sunt ținute în aer liber și arată mai mult ca formarea recruților de armată decât cea a insotitorilor de zbor.

Fetele lucrează din greu pentru a deveni mai puternice și pentru a crește forța loviturii lor. Ei sunt instruiți cum să treacă cursurile de obstacole, și cum să se apere împotriva unui atac. Trecerea examenului final este ultimul pas pentru a deveni membru oficial al unui echipaj , cu toate acestea această sarcină este destul de dificilă. Pentru a deveni un absolvent de colegiu de succes, elevii trebuie să spargă o placă ceramică cu o singură mână la prima încercare.

O atenție deosebită se acordă lecțiilor în care însoțitorii sunt instruiți să neutralizeze intențiile oamenilor care vor sa faca un gest necugetat în timpul zborului.

Este greu de crezut, dar aceste femei fermecătoare se antrenează riguros și intens, într-un efort de a face ca fiecare pasager să se simtă în siguranță și confortabil la bord.

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 oameni care au făcut un selfie ciudat și au distrat întreg internetul 189110 pisici amuzante care dorm într-un stil greu de ignorat de către stăpânii lor 350

13 Articole din trecut, a căror funcție este greu de ghicit in prezent 59164 lucruri care se întâmplă in corpul dumneavoastra dacă începeți să mâncați migdale în fiecare zi 5620 de actori care au jucat rolul unor oameni celebri în filme și asemănarea dintre ei este neașteptata 1651SCENE SCANDALOASE în biserici: Poliția a luat mascații și s-a dus peste preoți, în timpul slujbelor/ UPDATE: Replica Poliţiei 204Catelul incearca sa-si recupereze patul furat de pisica! 121Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 16284Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 3733618 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 484
SuperClipuri.com 2020