SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca
Atunci cand eram la scoala cu totii ne dorec ca orele sa se desfasoare intr-un anumit fel si sa nu mai fie aceasi monotonie in fiecare zi. Desi invatam lucruri noi mereu si erau extrem de utile si interesante multe persoane deveneau „absente” din cauza salilor de curs care sunt extrem de sobre si plictisitoare si parca nu ne atrageau deloc.

Insa in lume exsita o multime de scoli care stiu cum sa isi atraga elevii si cum sa ii tina mereu atenti pe parcursul orelor de curs. Trebuie sa avem grija ca elevii sa fie mereu atrasi de scoala si de ce fac acolo. Iar asta nu se poate face numai prin felul in care un profesor preda ci si prin felul in care scoala arata sau cum are grija de elevii sai si cum ii pregateste pentru viata. Desi unele metode sunt putin mai drastice cu siguranta au un efect benefic pe viitor.

Aceste bare metalice împiedică copiii să-și apropie fata prea aproape de hârtie în timp ce citesc sau scriu și astfel îi protejează de tensiunile ochilor. Miopie este o mare problemă în China: se  estimează că 41% dintre copiii din școala primară au nevoie de ochelari.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure 8699Horoscop zilnic 27 mai 2018: Capricornii sunt sfătuiți să-și petreacă mai mult timp cu familia 318

Camelia Patrascanu: Horoscop pana duminica. Dezamagiri, tensiuni, agitatie, dar o zodie are noroc 142Această problemă pentru elevii chinezi a pus în dificultate tot internetul 1442Se dedică BĂRBAȚILOR: Fii partenerul soției tale! 12721 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 325320 de fotografii istorice care ne dovedesc ca desi timpul trece dragostea rămâne aceeași 76312 sfaturi despre condus de la soferii experimentati 1655O Pitipoanca din Romania a vrut sa isi faca o POZA dar din pacate a apasat pe VIDEO... Vezi ce a iesit pana la urma - VIDEO 6365910 Situații costisitoare pe care fiecare persoană înaltă le va recunoaște 649
SuperClipuri.com 2022