SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 reguli școlare bizare din întreaga lume
Regulile școlare sunt necesare pentru a stabili un mediu sănătos și pozitiv pentru fiecare elev să se dezvolte și să învețe. Dar există unele reguli care sunt greu de justificat și care starnesc  o mulțime de discuții între conducerea școlii, profesori, părinți și psihologi. Cu totii ne dorim ca atunci cand ne trimitem copii la scoala sa invete ceva si sa ajunga oameni de baza ai societatii, insa unele scoli iau unele lucruri prea in serios iar metodele prin care ii pedepsesc pe elevi sunt extrem de dure.

In acest articol va prezentam 10 regului scolare extrem de bizare care au loc in unele  institutii de invatamant. Trebuie sa recunoastem ca nu suntem de-acord cu astfel de pratici si ca orice se poate invata prin puterea exemplului.

Un student din China a dezvăluit o fotografie a genunchilor  după ce a fost supus unei pedepse școlare de a îngenunchea pe mazărea înghețată. Unii susțin că această practică este obișnuită în rândul profesorilor și părinților din toată Asia.

Școlile din Anglia și din alte țări încep să interzică studenților să aibă cei mai buni prieteni . Unii părinți, profesori și psihologi susțin că copiii cresc mai bine ajustați dacă au grupuri mai mari de prieteni. În plus, nimeni nu se simte lăsat afară.

Criticii susțin că cei mai buni prieteni aduc valoare pe tot parcursul vieții. Un studiu realizat de Child Development a constatat că cei cu cei mai buni prieteni au o sănătate mintală mai bună pe tot parcursul vieții.

Școlile din Tokyo interzic elevilor să-și vopsit părul . 57% din școlile publice din capitală cer elevilor să demonstreze că părul lor este culoarea lor naturală. Pentru a preveni minciuna, profesorii ar trebui să sune acasă pentru a cere părinților fotografii din copilarie.

Acest lucru se explică prin cultura omogenă. Se pune mult accent pe uniformitate, astfel încât o mică diferență față de normă se evidențiază mult și aduce critici

Departamentul de Educație din New York a interzis o serie de cuvinte să fie folosite în teste standardizate emise de oraș. Elevii care sunt Martorii lui Iehova s-ar putea să nu se simtă confortabil vorbind despre zilele de naștere, deoarece nu le sărbătoresc. Cuvintele precum sărăcia, divorțul și boala sunt exagerate, deoarece ar putea aduce amintiri dureroase sau se vor referi la situația familială a copilului.

Am crescut cu cadrele didactice care marchează teste noastre cu cerneală roșie, o culoare strălucitoare pentru a evidenția toate greșelile noastre. Cerneala rosie este interzisa de multe scoli din Australia si Marea Britanie. Unii susțin că cerneala roșie poate dăuna copiilor din punct de vedere psihologic, deoarece culoarea dezavantajează studenții sau aduce frică și presiune.

Verde, roz, galben, violet și albastru sunt mai relaxante, iar cecurile sau crucile nu mai par a fi amenințătoare.

Practica veche de a ridica mâinile pentru a răspunde la o întrebare, potrivit unei școli din Nottinghamshire, este inutilă și a fost interzisă . Directorul școlii susține că întotdeauna au aceleași mâini ridicate. Acest lucru nu încurajează și sprijină învățarea celorlalți în clasă. Acum un profesor poate alege orice student pentru a răspunde la întrebare.

Unii părinți susțin că acum copiii lor se simt nervoși și speriați. Aceștia ar putea fi aleși atunci când nu știu răspunsul și pierd ocazia de a răspunde la întrebarea pe care o cunosc.

Un liceu din Pennsylvania a interzis spray-ul corpului AX după ce un student a avut o reacție alergică gravă și a fost dus la spital. Nu a fost primul caz. Mai multe școli au început să interzică deodorantele de pulverizar. Reacțiile alergice și alarmele de incendiu se află pe lista consecințelor de supra-pulverizare.

Elevii din China au permisiunea de a lua un somn de 30 de minute în mijlocul zilei. Profesorii cred că un pui de somn poate îmbunătăți memoria și poate oferi energie pentru studierea ulterioară. Elevii de la școala primară se pot odihni pe birouri și li se permite să aducă pături și perne. Elevii mai în vârstă trebuie să se aplece într-o poziție așezată, ceea ce duce adesea la probleme de dezvoltare a mușchiului și a coloanei vertebrale.

Un liceu din Chicago limitează de câte ori este permis unui student să părăsească o clasă pentru a vizita baia: 3 într-un semestru. Orice trebuie să fie făcut după terminarea școlii. Principalul a explicat părinților că studenții pot folosi o vizită în toaletă ca scuză pentru a-și pierde clasa.

Asia este renumită pentru că este strictă cu studenții ei și dă pedepse neobișnuite . Una dintre acestea îi face pe elevi să facă cărări pentru întârzierea sau vorbirea în timpul orelor de curs. Lista include, de asemenea, push-up-uri, alergarea sau menținerea mâinilor în aer. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Vezi cum si-au salvat viata...VIDEO 16439Ciolacu: Aşa cum am promis, corectăm în Parlament ordonanţele Guvernului PNL. Solicit liberalilor o minimă decenţă 69

Fetiţa captivă în propriul corp timp de 4 ani se trezeşte şi expune adevărul pe care fusese nevoită să-l ţină ascuns 4435Reguli de viață de la Bernard Shaw: atunci când vei învăța să nu povestești nimic nimănui, totul va fi bine 671Imagini Apocaliptice in ROMANIA ! Furtuna de ieri in vestul tarii a facut prapad, 8 oameni au murit si mai multe TIR-uri rasturnate - VIDEO 2234S-a intors acasa dupa 3 saptamani de absenta. Priviti reactia calului cand o vede!Incredibil 2433620 de imagini impresionante care dezvăluie multe despre lumea in care traim 905Sunt şi români care părăsesc Italia şi se întorc acasă. Ionuţ Dăogaru face acum pizza în oraşul natal 499Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 2956Surpriză URIAȘĂ! Impozitul va fi ELIMINAT pentru anumiți români 53
SuperClipuri.com 2022