SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri ciudate care se întâmplă cu corpul tău în avion
Vara este sezonul perfect pentru vacante, iar in curand multi dintre noi ne gasim la bordul avioanelor care se indreapta catre noi aventuri si povesti de neuitat. Unii, totuși, au unele retineri  în legătură cu acest tip de călătorie datorită inconvenientelor care apar mereu de-a lungul zborurilor. Desi este cel mai sigur mijloc de transport multe persoane inca au o frica de a zbura cu avionul iar acest lucru se datoreaza si multelor schimbari care pot aparea in corpul nostru pe perioada zborului.

In acest articol noi va prezetam 10 lucruri care se intampla cu corpul nostru atuci cand suntem in avion.

În timp ce sunteți la bord, nu puteți merge liber și nici sa va întindeți picioarele. Din păcate, lipsa mișcării duce la stagnarea sângelui în picioare, ceea ce poate duce la umflături sau chiar coagulare .

Pentru a evita acest lucru, întindeți picioarele din când în când.

Oamenii de stiinta au descoperit ca zonele creierului responsabile de preferintele gustului lucreaza diferit in timpul zborului. Chiar și cei cu un apetit pentru dulciuri pot avea o dorință ciudată de suc de roșii la bordul unui avion.

Deshidratarea determină corpul nostru să  producă mai puțin saliva , rezultând  o creștere activă a bacteriilor și, în consecință, un miros urat.

Puteți evita acest lucru având o  masă exclusiv sănătoasă înainte de zbor și mestecați gumă de menta.

Deshidratarea cauzeaza , de asemenea , pielea descuamare și acnee. Aerul uscat la bord slăbește proprietățile protectoare ale pielii, ceea ce duce la probleme legate de piele.

Luați doar o cremă hidratantă cu tine pentru a rămâne în siguranță.

Este posibil să aveți amețeli, greață sau chiar vărsături în timpul unui zbor, deoarece imaginea statică pe care o vedeți nu corespunde sentimentului de mișcare și corpul este astfel stresat.

Alegeți scaune de fereastră lângă aripi pentru a atenua simptomele.

Lipsa mobilității poate duce, de asemenea , la  constipație sau flatulență . O perioadă lungă de ședere încetinește metabolismul , în timp ce o schimbare a presiunii face ca gazele să-și modifice modelul de circulație .

Reduceți caloriile înainte de zbor și întindeți-vă din timp în timp mușchii, pentru a evita această problemă.

Modificările presiunii la bordul unui avion pot provoca astuparea urechilor .Aerul va începe să apese din interior, ducând la tulburări de auz temporare și durere.

Guma de mestecat simpla sau bomboanele va vor ajuta aici. Stimulează salivarea și înghițirea permite aerisire.

Mulți călători au simtit o durere în dinți în timpul zborurilor. Motivul este diferența de presiunimenționată mai sus : aerul intră în orificii mici și presează dinții din interior.

Adresați-vă medicului dentist înainte de a călători pentru a preveni acest lucru.

În ciuda tuturor eforturilor de a face apa la bord să fie în siguranță, majoritatea lichidelor conțin încontinuare bacterii intestinale dăunătoare .

Pentru a evita infecția, beți doar apă îmbuteliată și nu lăsați mâncarea să atingă masa.

Chiar și cei care nu se tem de zbor pot deveni supărați la bord. Motivul este simplu: nu avem controlul asupra siguranței noastre și asta ne face să ne îngrijoram.

O carte interesantă sau un film vă vor ajuta să faceți față acestei situații.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 ilustrații care ne arată cat de speciale sunt mamele si cat de multe fac pentru noi 119Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 3581

20 de imagini cu accidente auto bizare 514Rețeta unui medic militar pentru eliminarea durerilor de spate și articulații 824110 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care nu ar trebui să fie ridicate de la sol 159517 tatuaje pe care va trebui să le privești de două ori pentru a le înțelege 136Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu 1786„Părinte, mama e de vină” – Întâmplarea din care trebuie să învețe toate mamele 1013Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase 272A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 30222
SuperClipuri.com 2022