SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge
Marile case regale ale lumii au o multime lucruri stricte ce tin de siguranta si buna dispozitie a familiei regale. Din aceasta cauza sunt o multime de regului extrem de stricte care trebuie respectate si o multime de coduri pe care doar cei din curtea regala le cunosc si stiu cum sa actioneze atunci cand le observa.

Sally Bedell Smith, biograf regal, spune că în geanta ei regina poartă mereu o oglindă, un ruj, un stilou, mai multe brichete și ochelarii de lectură. În zilele de duminică, ea ia și câteva facturi bine pliate pentru donații bisericești.

Cu toate acestea, Maiestatea sa folosește acest accesoriu ca un fel de indicator: cu ajutorul său, îi permite personalului să știe că dorește să părăsească un eveniment social. De exemplu:

Să sperăm că dacă vei avea vreodată noroc ca să vorbești cu Majestatea sa Regală, Regina Angliei, nu vei vedea niciunul din semnalele de mai sus și ea va găsi compania ta plăcută.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de fotografii ireale. Veți fi foarte norocoși să le vedeți! 372Un fost cersetor devine un om de afaceri si angajeaza numai persoane fara adapost si cu nevoi speciale 7503

Un elev român este noul campion mondial la Microsoft Word 24615 fotografii emotionante care dovedesc ca natura este întotdeauna deasupra noastră 9024 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri 2377 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 40018 fotografii hilare care te vor pune serios pe ganduri atunci cand le vezi 567 semne transmise de copiii nostri care ne pot indica faptul ca au niste bunici "toxici" 71421 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri 74Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 354
SuperClipuri.com 2022