SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Mesaje epice de la vecini care nu pot trece neobservate
Iubiți-i sau urâți-i, toți suntem blocați cu vecinii noștri. În timp ce unii dintre noi pot trăi ani de zile fără să le știe macar numele , alții se află într-un război fără sfârșit cu vecinii lor. Dacă nu știi cum să-i spui vecinului tău că te irită fără să il privești în ochi, iată o colecție de idei care va pot veni la îndemână.

Aici, vrem să vă arătăm câteva exemple frumoase de mesaje pline de spirit pe care oamenii le-au lăsat vecinilor lor enervanți.

1. Cineva a rămas fără răbdare …

2. Vecinul meu mi-a dat 288.66 dolari pentru facturile mele pentru medicul veterinar după ce Marele caine mi-a atacat Bichonul. Acesta a fost modul în care mi-a plătit, cu o zi înainte să ma duc la tribunal.

3. „Vecinii noștri au curățat doar partea lor din perete”.

4. „Vecinul nostru ne-a raportat anonim în oraș, deoarece cutiile noastre de gunoi nu erau în spatele unei bariere. Acum sunt. ”

5. „Deci vecinii mei au avut o dispută …”

6. „Vecinul meu are o turbină eoliană care se aude extrem de tare. S-a dus să o verifice pentru că a fost adevărată liniște în ultima vreme … ”

7. „Întotdeauna găsesc lucruri pe care copiii vecinului le arunca întotdeauna în curtea mea. Apoi dimineață … ”

8. Vecinii mei s-au plâns că nu am curatat curtea in totalitate. Ei nu stiu ca nu-mi pot muta cainele de acolo.

9. „Ori de câte ori o minge intră în curtea vecinului meu, o pune în copac, astfel încât nimeni să nu o mai poată lua”.

10. „Vecinul meu știe când să accepte înfrângerea”.

11. „Eu si vecinul meu avem un stil de viață diferit”.

12. Copiii vecinilor mei vă vor învăța să parcați.

13. Mi-am cosit peluza. Oamenii din stânga au cosit la o zi după . Cred că au vrut sa delimiteze linia de proprietate.

14. „Vecinul meu are un mesaj …”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis. Cand s-a intors i-a lasat pe toti fara cuvinte 56Cine este primul român diagnosticat cu coronavirus. A fost la vânătoare cu italianul infectat şi a participat la o petrecere 367

Îți dau voie să pleci, pentru că nu mă mai meriți 89Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 1236221 de oameni care au incercat sa isi rezolve singuri problemele insa au ajuns sa se faca de ras 1694Problema simpla care da batai de cap adultilor. Unde SE INCURCA cei care gresesc raspunsul? 88214 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum 1085Acest copilas de doar cativa anisori canta melodia Eram tanar cu sperante. Te topesti cand il auzi! 24644Când şi cum se va termina pandemia de coronavirus? 20619 modele de tatuaje albe care arată magic 29
SuperClipuri.com 2020