SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!"
Un american s-a mutat în România și este îndrăgostit de țara noastră. Daca visul multor români este să traiasca în Statele Unite, există si americani care au lasat in urma America pentru… Romania.

Pe unul dintre ei l-am gasit la Cluj-Napoca. Trevor Lothrop trăieşte de patru ani în ţara noastră şi se declară îndrăgostit de Transilvania. În plus, fotbalul american jucat alături de echipa Cluj Crusaders îl face să se simta aproape de tara natala.

Americanul locuiește la Cluj-Napoca împreună cu câinele său, Fonzie si conduce una dintre cele mai de succes publicații de reportaje din România. Îi place să alerge în jurul orașului, desi il cam incurca masinile parcate pe trotuare si iubeste mancarea romaneasca, in special micii, carora nu le poate rezista. In schimb, nu se poate obisnui deloc cu tuica.

„Mâncarea este uimitoare. Aceasta este una dintre marile diferențe între America și România. Aici ai mâncare naturală. Legumele au gust de legume!!”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația 9133Zodiile care au cel mai ascuţit simţ al umorului: te vor cuceri iremediabil 183

11 lucruri ciudate care sunt considerate sexy în diferite țări 2204Când iubești cu adevărat pe cineva, nu îl părăsești la prima greșeală 126Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 29210 lucruri pe care trebuie să le știi ca să te PENSEZI corect 777Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 583Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 46523 de fotografii unice care pot fi facute doar o dată în viață 194710 trucuri care te vor ajuta sa iti revii atunci când te simți epuizat 103
SuperClipuri.com 2022