SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Radu e cel mai destept copil din Romania! Are 5 ani, un IQ de 149 si este cu adevarat un geniu! Lumea este uimita!
Radu e un copil fenomen! Are 5 ani si un IQ de 149. Pustiul din imagini este foarte aproape sa fie un geniu, iar cel mai probabil vom mai auzi multe lucruri despre el, dar pana atunci trebuie sa-l vezi cat este de destept la varsta de doar 5 ani.

“Radu a fost un copil extrem de dorit care s-a nascut mai devreme, dar a evoluat spectaculos. La 1 an si 7 luni deja stia toate culorile pe nuante, apoi a invatat foarte repede cifrele. La 1 an si 10 luni stia foarte bine toate formele geometrice in romana si in engleza. La 2 ani stia toate literele iar la 3 ani a inceput sa citeasca deja cursiv”, a povestit mama lui in direct la Antena 1.

Mama lui ii prezenta planse intregi cu cate 9 steaguri fiecare iar el efectiv enumera in viteza fiecare tara careia ii apartinea steagul respectiv. Ca sa il incurce insa, Pepe a avut o idee care s-a intors asupra lui si a lui Dan Negru ca un bumerang.

Cei doi au vrut sa-i schimbe ordinea in care era el obisnuit sa vada steagurile, asa ca i-au prezentat unele dintre plansele cu steaguri de la final, iar pustiul efectiv i-a spulberat. Ceea ce este foarte important de stiut e ca au fost cazuri in care steagurile tarilor erau aproape identice, iar el facea foarte clar diferenta intre ele.

Dan Negru a fost si el facut de ras de micul geniu atunci cand i-a arata tricolorul, Radu l-a corectat pentru ca nu tinea steagul Romaniei in pozitia corecta.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de motive pentru care nu putem avea increde in fotografiile de profil 209Cele 20 de fraze pe care sa i le spui copilului cand nu te asculta!! Orice parinte ar trebui sa le stie! 333

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie" 61Un site de întâlniri organizează un experiment pentru a arăta modul în care iubirea schimbă fețele oamenilor 5410 imagini care ne arată exact cum este viata atunci cand ai un frate 17Multi dintre voi nu stiti la ce sunt utilizate aceste 16 obiecte ciudate! 1229O mamă ilustrează durerea creșterii unui copil și ne-a făcut să plângem și să râdem în același timp 52Botoşani: Autorităţile au interzis sacrificarea porcilor din zona focarului de pestă porcină fără aviz de la medicul veterinar 84NU vei mai pune gura pe Coca-Cola dupa ce vei vedea acest filmulet. Este CLAR ca lor NU le pasa de sanatatea NOASTRA‚. Distribuie mai departe sa vada si prietenii cu ce ne otravim! 23971Aceasta femeie a fost scoasa din mormant dupa 3 ani si era inca vie. Aceste imagini socheaza intreaga lume... vezi VIDEO 40614
SuperClipuri.com 2022