SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi
Există câteva sfaturi psihologice care lucrează la un nivel subconștient. Ele te ajută să câștigi încrederea altei persoane, să aprobi pe cineva și să te relaxezi când ești stresat. De multe ori ne-am gandit cat de bine ar fi fost daca in unele situatii stiam cum sa ne comportam pentru a obtine ce ne dorim. Fie ca este vorba de un interviu sau doar vrem sa obtinem unele informatii, aceste mici sfaturi psihologice ne sunt de mare ajutor. Ele sunt foarte utile in viata de zi cu zi mai ales cand ne lovim de unele probleme in care am dori  sa stim cum sa ne comportam sa fie totul bine. Cititi acest articol si o sa gaisti aici cele mai utile sfaturi psihologice pe care sa le folositi ori de cate ori aveti nevoie de ele.

După o glumă bună sau în mijlocul unei discuții interesante, fiecare persoană se uită instinctiv la persoana pe care o place cel mai mult . Deci, pentru a afla totul despre un grup de prieteni, pregătește câteva glume foarte bune.

Înainte de o conversație importantă, un discurs public sau alt eveniment care te face nervos, ar trebui să încerci să mestegi guma sau chiar să mănânci ceva.

Dacă nu vă place răspunsul pe care l-ați primit de la o persoană sau se pare că nu vă spun ceva, doar să vă uitați la  ea mai insistent .

Pentru a nu vă îngrijora în timpul unui examen important sau al unui interviu de angajare, imaginați-vă că persoana din fața dvs. este un prieten pe care nu l-ați văzut de prea mult timp. Acest lucru vă va ajuta să vă calmați foarte repede.

Dacă trebuie să vorbiți cu mulți oameni la locul de muncă, puneți o oglindă mică în spatele tău. Veți fi surprinși, dar mulți oameni vor fi mai politicoși și mai gata să vă întâlnească la jumătatea drumului. Acest lucru se datorează faptului că nimănui nu îi place să se vadă furios sau supărat.

 Da, căscarea este extrem de contagioasă. Pentru a afla dacă cineva vă urmărește, doar căscați și priviți în jur. Persoana care vă urmărește va căsca imediat.

Acest fenomen se numește efectul ” snackman „. Consumul de alimente este asociat cu relaxarea și calmul. Probabilitatea unei persoane de a ataca pe cineva care mănâncă este foarte scăzută, astfel încât conflictul se oprește foarte repede.

Intreabă pe cineva o întrebare personală sau opinia despre ceva. În timp ce răspunde, creierul va fi atât de ocupat încât toate celelalte acțiuni se vor face automat. În această situație, majoritatea oamenilor vor lua tot ceea ce îi dați fără să gândiți.

Acest lucru ar trebui să fie ceva foarte simplu ( un șervețel, o foaie de hârtie sau un stilou). Persoana care face favoare a deveni in scurt timp prietenoasa.

 

Oamenii memorează lucrurile care se întâmplă la începutul și sfârșitul zilei cele mai bune . Totul altceva este neclar. De aceea vă recomandăm să programați întâlniri importante pentru aceste perioade de timp. Dacă aveți un interviu de angajare, încercați să fiți primul sau ultimul candidat.

Picioarele oamenilor vă pot ajuta să aflați adevăratele emoții într-o conversație. Dacă veniți la ei și ei își întorc trupul numai la voi, dar nu si picioarele , înseamnă că nu vă plac.

Repetarea gesturilor cuiva, a posturii sau a expresiilor faciale vă poate ajuta să câștigați încrederea acestora. Cel mai important lucru aici nu este să exagerăm.

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 imagini neobișnuite ale lumii în care trăim 19223 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 2128

10 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 579Renunță la amărăciune și începe-ți ziua, iertând 5320 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 77115 Fotografii care aproape că ne-au făcut să credem ca exista calatoria in timp 314622 de fotografii in care fundalul VORBESTE! 576823 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 4294Top 20 cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au cumparat 5422 de fotografii care ne dezvăluie esența vieții frumoase pe social media 1321
SuperClipuri.com 2020