SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 funcții inteligente pentru smartphone pe care veți începe să le utilizați imediat
Telefoanele sunt nelipsite in viata noastra si aproape totul se invarte in jurul lor. Oriunde mergem este cu noi, daca vrem sa vorbim cu cineva folosim mobilul daca dorim sa facem poze la fel, aproape orice lucru pe care il facem are legatura cu telefonul nostru. Ei bine noi am gasit pe langa utilitatile de zi cu zi si unele mai putin stiute insa extrem de inteligente si care o sa va fie de mare folos.

Cine nu este nervos atunci cand se joaca pe telefon si primeste tot timpul reclame la diverse alte jocuri, ei bine acum putem opri acele reclame si ne putem bucura in continuare de jocurile noastre preferate. Cititi articolul si o sa vedeti ce alte functii mai are telefonul dumneavoastra.

Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a bloca anunțurile de pe telefon este să activați  modul Airplane . Funcționează excelent atât pe iOS, cât și pe Android.

De fiecare dată când vă conectați la un nou Wi-Fi, telefonul memorează parola și vedeți puncte în locul parolei de pe ecran. Există o  aplicație Android care vă poate ajuta să vedeți toate parolele Wi-Fi care au fost introduse vreodată în telefon.

Dacă pierdeți un apel pe iPhone, există răspunsuri text care pot fi trimise . Dar este posibil, de asemenea, să vă creați propriul mesaj. Accesați  Setări , selectați Telefon , apoi Răspundeți cu Text și creați propriul mesaj.

Dacă nu doriți ca o altă persoană să aibă acces la datele dvs. personale în timpul utilizării telefonului dvs., puteți utiliza Modul pentru oaspeți pe telefonul dvs. Android. Pentru a o activa, trebuie să atingeți pictograma Utilizator din colțul din dreapta sus al panoului Setări rapide. Apoi atingeți Guest .

Puteți să vă ascundeți numărul pentru un apel  cu un cod simplu. Dacă introduceți * # 31 # veți ascunde numărul pentru toate apelurile. Dacă aveți nevoie doar de un anumit apel, puteți scrie # 31 # înaintea numărului pe care îl apelați.

Această caracteristică iOS este excelentă pentru cei cărora le plac audiobook-uri și asculta muzică înainte de a adormi. Puteți seta temporizatorul pentru a dezactiva sunetul. Mergeți la  Timer și alegeți durata acestuia. Apăsați Când Timerul se termină și selectați Oprire redare în partea de jos.

Nu trebuie să oprești înregistrarea videoclipurilor pe iPhone dacă vrei să faci o fotografie în același timp. Trebuie doar să atingeți butonul pentru cameră, care apare pe ecran cu butonul declanșator.

Puteți partaja cu ușurință conținutul direct de pe ecranul dispozitivului Android la altul, prin aducerea împreună a dispozitivelor. Pentru a face acest lucru, atingeți pictograma Distribuiți din orice aplicație. Alegeți fascicul de date Android din lista de opțiuni și apoi puneți-le împreună.

Android acceptă mousa și tastatura. Acest lucru poate fi foarte util dacă trebuie să introduceți o mulțime de texte. Tot ce aveți nevoie pentru a atașa o tastatură sau un mouse pe telefonul dvs. Android este un cablu USB on-the-go.

Blocarea ecranului – Parola de timp este o aplicație pentru Android care face timpul curent al telefonului dvs. (sau alte opțiuni legate de timp) parola ecranului de blocare. Se schimbă tot timpul și nu trebuie să vă faceți griji dacă cineva ar fi văzut parola când ați deblocat telefonul.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

MULȚUMIM EROILOR DIN LINIA 1: 206 dintre pacienți au fost declarați vindecați. 22610 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie 1406

Ei sunt poliţiștii maramureșeni,în loc să dea amenda mamei cu copil au........ 2921 de imagini în care absurditatea a depasit cu mult orice limite 708Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 263Asa se îngrijeau oamenii in trecut. 10 exemple stranii! 2744Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 1187NASA planuieste sa construiasca un oras in norii planetei Venus! Arata genial si poate fi salvarea umanitatii intr-o buna zi! 10312 Oameni desprinsi parca din filme care au reusit sa uimeasca intreaga lume 5556 animale care au puteri ce par supranaturale. Meduza roșie, singura fiinţă nemuritoare de pe Pământ 873
SuperClipuri.com 2022