SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Maria Craciun, micuta romanca reuseste sa impresioneze juriul italian. Respect!
Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

Operă (in italiană opera in musica, „lucrare muzicală“) este un termen desemnând din anul 1639 un gen muzical ca o formă de teatru, fiind deseori denumită teatru liric, în care întreaga acțiune se desfășoară total sau predominant utilizând muzică și cântat. Mai târziu va fi denumită la fel de asemenea și clădirea operei (locul unde se interpretează sau Instituția producătoare) cât și ansamblul teatreal care o interpretează. Opera utilizează multe din elementele teatrului vorbit sau dramatic, precum ar fi scenariul, costumele, decorurile, mișcarea scenică și interpretarea. În ciuda acestor asemănări, interpreții operei trebuie să posede în primul rând calități vocale deosebite, care conferă genului muzical identitatea sa definitorie.

Aceasta fetita talentata este Maria Craciun, adorabila fetita romanca in varsta de 11 ani care a inceput sa cante cand avea doar 6 ani. Aceasta are doar 5 ani experienta in arta muzicii, insa are  o voce si un talent extraordinar . Aceasta este unul dintre cele mai exigente cântece ale vremii noastre. Cantecul Mariei va provoaca frisoane pe coloana vertebrala. Pur și simplu este uimitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de Fotografiile istorice captivante pe care trebuie să le vezi 1846Batrana are peste 90 ani, dar uite cat de meserias conduce acest Range Rover! FA‚RA‚ CUVINTE.. vezi VIDEO 16361

Cum arată şantierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile înainte să fie arestat. „Nici borduri nu-s capabili să pună!" 273Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb scorojit 7504 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri 237Care este greutatea ideala in functie de varsta? Iata cate kilograme ar trebui sa ai in functie de varsta 84538 dovezi că planeta noastră se scufundă în plastic 52Cu câteva săptămâni în urmă, erau ingineri, bucătari și chelnerițe. Acum s-au apucat de agricultură. Strategia încercată de Guvernul britanic Citeşte întreaga ştire: 2923 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis 474Cum iti afeacteaza modul in care dormi sanatatea 300
SuperClipuri.com 2022