SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor!
Sunt supusi la niste tratamente sub orice critica de strainii care ne spun ca sunt civilizati si repecta regulile si drepturile omului .

Nici in Romania nu exista asa ceva si vorba aia , lucrezi la tine in tara si esti alaturi de familie.

O româncă a scris pentru gazetaromaneasca.com un mesaj despre situaţia romanilor plecaţi la muncă în străinătate: „Lasă că acolo se câştigă bine. Lasă că prin străinătate nu este ca în România, aici este tare greu.

în străinătate banii nu pică din cer. Fiecare om, fiecare femeie, fiecare copil, când a ajuns într-o ţară străină, s-a simţit ca un peşte pe uscat. La propriu. Era singur. El şi noul şef sau noii colegi. Ea şi şeful. Copilul şi învăţătorii. O limbă nouă, un loc nou, nimeni pe care să te poţi baza.

Nu numai că n-ai pe cine conta atunci când dai de greu: trebuie să stai în alertă, să ai grijă cine-ţi este prieten, cui oferi încrederea ta şi în ce fel de grup ajungi.Un om nu pleacă de acasă, printre străini, de dragul vieţii. Nu, pleacă pentru ceva mai bun. Să nu credeţi că o persoană este aşteptată cu braţele deschise printre străini, din păcate nu avem o faimă bună.

Să nu credeţi că lucrurile merg ca pe roate, că ajungi, te angajează cineva imediat, îţi oferă o casă, un contract şi lucrurile merg super bine. Basme, poveşti pe care unii oameni, cei care stau cu mâinile în buzunar pierzând ziua pe la colţ de stradă, le-au spus pentru a se simţi mai puţin puturosi.”

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 227310 Fapte despre femeile antice din istorie pe care profesorii nu le menționează 2394

Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București 45Cum acționează coronavirusul în organism.Răspunsul imun poate fi disproporționat. E ca și cum, în loc să folosești un pistol pentru a elimina ținta, lansezi o rachetă 10706 imagini care iti pot face creierul să fierbă în timp ce căutați diferențele 2449Nouă mistere ascunse timp de sute de ani în statui celebre 177115 Imagini ciudate unde nu avem nici o idee ce se întâmplă 944Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1341Fără vacanță de Paști pentru elevi 5După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 1459
SuperClipuri.com 2022