SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?
Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare pentru autorităţi. Apar tot mai multe locuinţe, însă spaţiul este limitat, mai ales în urbe precum Hong Kong-ul.

Casele cușcă au fost populare ani la rând în China, acolo ducându-și veacul oamenii săraci. Însă, în ultimii 10 ani, numărul caselor cușcă au scăzut, ele fiind înlocuite de apartamentele-sicriu. Este impropriu spus apartament, însă cei care locuiesc în ele așa le consideră.

Aceste cutii mici de lemn, de 15 m², sunt și dormitor, bucătărie, iar pentru unii chiar și baie. Conform Societății pentru organizația comunitară (SoCo), se estimează că aproximativ 200.000 de oameni din Hong Kong trăiesc în locuințe inadecvate. Zeci de mii de apartamente-sicriu pot fi găsite în Hong Kong, orașul fiind unul dintre cele mai populate localități de pe pământ.

Pentru a arăta lumii realitatea crudă din Hong Kong, fotograful Benny Lam evidențiază prin intermediul fotografiilor sale condițiile de viață sufocante din apartamente subdivizate ale Hong Kong-ului, punând accent astfel pe viața acestor comunități ascunse. “Sunt încă în viață, chiar dacă totuși sunt deja înconjurat de patru scanduri, precum într-un sicriu!“ – acestea au fost unele dintre cuvintele lui Benny Lam în timp ce se afla în apartamentele-sicriu.

Imaginile surprinse de acesta reliefează realitatea crizei de locuințe din Hong Kong, o situație alarmantă în care 200.000 de de oameni trăiesc în condiții inumane, pentru că nu își pot permite altceva.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 fotografii care ne dovedesc ca lumea nu urmează nici o regula, „O altă zi, o altă descoperire" 1588In varsta de 91 de ani Elena Pagu, a castigat Campionatele Mondiale de Atletism pentru Seniori !!! 141

18 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 3022Cele 10 cele mai scumpe materiale din lume. Aurul nu intra in acest top, insa cornul Rinocerului da. 1828Cât de puternic iubesc semnele zodiacale de aer 337Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 27488Vezi ce cadou a primit Mirele de la Mireasa.. La asa ceva nu s-a asteptat nimeni.. VIDEO 193419 fotografii care te pot face să uiți de problemele de zi cu zi 533Ce a reuşit să facă în doar doi ani primarul cu 10 clase ales fără să promită nimic: drum agricol asfaltat, fibră optică în comună, apă curentă, şcoală renovată 15569Andreea Ibacka a născut. Prima poză din maternitate: Ce nume dubios a ales Cabral pentru fetița lor: 1674
SuperClipuri.com 2022