SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?
Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare pentru autorităţi. Apar tot mai multe locuinţe, însă spaţiul este limitat, mai ales în urbe precum Hong Kong-ul.

Casele cușcă au fost populare ani la rând în China, acolo ducându-și veacul oamenii săraci. Însă, în ultimii 10 ani, numărul caselor cușcă au scăzut, ele fiind înlocuite de apartamentele-sicriu. Este impropriu spus apartament, însă cei care locuiesc în ele așa le consideră.

Aceste cutii mici de lemn, de 15 m², sunt și dormitor, bucătărie, iar pentru unii chiar și baie. Conform Societății pentru organizația comunitară (SoCo), se estimează că aproximativ 200.000 de oameni din Hong Kong trăiesc în locuințe inadecvate. Zeci de mii de apartamente-sicriu pot fi găsite în Hong Kong, orașul fiind unul dintre cele mai populate localități de pe pământ.

Pentru a arăta lumii realitatea crudă din Hong Kong, fotograful Benny Lam evidențiază prin intermediul fotografiilor sale condițiile de viață sufocante din apartamente subdivizate ale Hong Kong-ului, punând accent astfel pe viața acestor comunități ascunse. “Sunt încă în viață, chiar dacă totuși sunt deja înconjurat de patru scanduri, precum într-un sicriu!“ – acestea au fost unele dintre cuvintele lui Benny Lam în timp ce se afla în apartamentele-sicriu.

Imaginile surprinse de acesta reliefează realitatea crizei de locuințe din Hong Kong, o situație alarmantă în care 200.000 de de oameni trăiesc în condiții inumane, pentru că nu își pot permite altceva.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce nu trebuie sa faci de Sf. Andrei pentru a avea un an cat mai bun!!! 12616 Articole de îmbrăcăminte care ne ridica mult prea multe semne de intrebare 1552

25 de fotografii unice din istorice care ne prezintă istoria lumii dintr-un unghi diferit 140814 reguli vestimentare care trebuie învățate o dată, pentru totdeauna 96210 fapte care arată cât de uimitor este corpul feminin 27316 fotografii rare care ne dezvăluie modul în care actorii se transformă în personajele noastre preferate 54Acest cantec iti va UNGE SUFLETUL !! Emilia Ghinescu - Cand plang ochii unei mame.. Vezi VIDEO 31536Examen de intrare in Politie 539Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei! 58Cercetătorii sunt de părere că uneori, câinii ne înțeleg mai bine decât oamenii 82
SuperClipuri.com 2022