SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici
Viața noastră este plină de evenimente uimitoare care pur și simplu nu pot fi explicate în mod rezonabil. Unii cred că este ceva unic si care nu depinde de noi alții spun că sunt doar coincidențe. Certe este ca unele dintre aceste coincidente par destul de greu de crezut si nu intelegem cum a fost posibil asa ceva. Trebuie sa recunoastem ca macar o data in viata ne-am gandit cum sunt posibile aceste lucruri si am incercat sa ne dam seama ce se intampla cu adevarat insa nu am reusit sa gasim prea multe raspunsuri.

In acest articol noi va prezentam 10 coincidente care uimesc pe toata lumea, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi.

În 1907, White Star Line a construit 3 nave similare, și toate au avut o soartă similară. Britannic a fost aruncat într-o mină, Titanic sa ciocnit cu un aisberg, iar Olympic , cel mai norocos dintre cei trei, sa solvit de o altă navă. A fost reparat, dar în cele din urmă a fost distrus într-un far de țărmurile canadiene și a fost dezmembrat.

Asistenta  Violet Jessop ,povestea ei este cu siguranță una de film. Se întâmpla astfel ca ea să se afle pe echipajul celor 3 corăbii White Star, și ea a supraviețuit celor trei accidente: mai întâi pe olimpică (unde nimeni nu a fost rănit), apoi pe Titanic ( unde Violet a intrat într-una din bărcile de salvare ), apoi pe Britanic .

Mark Twain sa născut în 1835, chiar când Cometa lui Halley era foarte aproape de Soare și era vizibilă fără optică. Scriitorul și-a prezis moartea în ziua când Cometa ar apărea din nou în ceruri, și asta sa întâmplat în 1910.

Motivul oficial al primului război mondial a fost asasinarea lui  Franz Ferdinand , arhiduce de Austria-Este, în 1914, la Saraievo. Arhiducele și soția lui au fost împușcați într-o mașină a cărei plăcuță de înmatriculare (A III-118), după cum susțin unii, a sugerat la data sfârșitului războiului: 11 noiembrie 1918 (11.11.18).

Primarul John Parr, primul soldat britanic ucis în Primul Război Mondial, și cel de pe urma George Ellison, ultimul, au fost, cu o coincidență ciudată, așezate să se odihnească în același cimitir direct unul față de celălalt.

Pe 17 martie 1951, artiștii din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii au lansat benzi desenate Dennis the Menace . Lucrul ciudat este că au făcut-o independent una de cealaltă. Pentru a evita confuzia, varianta britanică a început să vândă sub numele de  Dennis și Gnasher . Ambele benzi desenate sunt încă în curs de publicare, iar versiunea americană a fost atât de populară încât a obținut chiar și o adaptare la film.

Porsche 550 Spyder, James Dean a condus la moartea sa nu a fost numit Micul Bastard din întâmplare. După accident, Porsche a fost cumpărat de designerul George Barris. În timpul încărcării, a căzut pe un mecanic, spărgându-i ambele picioare. Apoi, garajul în care se păstra mașina a fost ars, fără să afecteze mașina. Mai târziu, în muzeul în care a fost expus, Porsche a căzut din nou și a rupt un picior unui copil.

Acest club este compus din muzicieni și actori celebri care au murit la vârsta de 27 de ani și nu întotdeauna din cauze evidente. Alexandre Levy este considerat primul „membru al clubului”, alăturat mai târziu de Jimi Hendrix, Janis Joplin și Jim Morrison. Unul dintre cei mai buni să se alăture a fost Anton Yelchin, care a murit în 2016.

Gemenii Jim Lewis și Jim Springer s-au separat la naștere și au fost date diferitelor familii adoptive. Au avut șansa să se întâlnească 39 de ani mai târziu și au fost uimiți să afle cât de asemănătoare erau viețile lor, începând cu numele lor. Iată câteva dintre coincidențele :

Se pare că liderul rus ar fi putut umbla pe acest Pământ mult mai mult decât ne-am putea imagina. Cineva a găsit două fotografii, unul din 1920 și altul din 1941, portretizând 2 persoane în uniforme militare care arată asemănător cu Vladimir Putin, doar mai tânăr. Poate că el este cu adevărat nemuritor și ne putem aștepta ca el să domnească în Rusia pentru încă un secol?

Unul dintre episoadele din  The Simpsons din 2000 prezintă o glumă in care Donald Trump a devenit președintele SUA. După cum vedem acum, glumă sau nu a fost mai puțin decât o profeție. Cu toate acestea, un film în care Trump este prezentat ca candidat la președinție nu a fost un episod al lui  The Simpsons, ci un scurt film făcut cu un an înainte de alegeri.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Reacţia unei americance când gustă din magiunul românesc. "Aş vrea să avem şi noi" 277Acesta este cel mai frumos Colind Romanesc de Craciun ! " Cobori, Doamne pe pamant " Distribuie daca ti-a placut acest Colind - VIDEO 5602

5 Personalitati cu tulburari psihice care au schimbat istoria omenirii 735Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume” 69411Cele mai amuzante coincidente: 15 imagini care te fac să le priveşti de două ori 1782Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO 2145Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 177Folosind doar niste bucati de copac au reusit sa realizeze adavarate opere de arta! 48Dupa ce a facut milioane de euro casa de moda Dior nu vrea sa recunoasca faptul ca ne-a copiat imbracamintea traditionala. 1014Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 292
SuperClipuri.com 2022