SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare!
Un somn bun nu e numai sănătos, ci îţi asigură şi buna dispoziție pentru a doua zi. În principiu, dacă dormim ca niște bebeluși sau ne luptăm cu insomnia ține de ce mâncăm la cină.

Alimentele care aduc somnul sunt cele ce conţin triptofan

Pe lângă inducerea somnului, triptofanul atenuează migrenele, reduce starea de anxietate, tensiunea nervoasă şi este un antidepresiv natural.

Dacă încă vă este foame noaptea, după cină, şi căutați să mai mâncați ceva, este bine să ştiți ce alimente să evitați şi motivele pentru care nu sunt recomandate. Mai jos puteți vedea care sunt alimentele pe care le puteți mânca liniștiți la masa de seară și care sunt produsele de care ar trebui să vă feriți.

Iată ce ar trebui și nu ar trebui să mănânci la cină pentru a avea o noapte bună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 greșeli făcute la 30 de ani care îți pot strica viața după 40 de ani 7020 de fotografii extrem de amuzante surprinse in sala de forta 3145

24 de persoane a căror logică ne lasa fara cuvinte 1067Am descoperit salariile a 13 lideri de tara - si variaza de la 1 dolar la mai mult de 2 milioane de dolari 336319 tatuaje unice care ne arată puterea iubirii 45116 actori atrăgători de la Hollywood, al căror carisma crește de-a lungul anilor 34Lecții simple (dar eficiente) pe care să le ții minte toată viața 34417 Celebrități care sunt de nerecunoscut fără machiaj 2521Acest student mergea 30 de km prin întuneric pentru a ajunge la muncă: Când şeful său află adevărul, izbucneşte în lacrimi 3766EROII DIN LINIA 1:Asistent român în Germania: “Dacă ieșim pozitivi la coronavirus, dar putem să ne ducem la muncă, ne ducem” 293
SuperClipuri.com 2021