SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un fotograf a creat o reluare a anunțurilor din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea se schimba
Intr-o seară de Ziua Recunoștinței, fotograful Eli Rezkallah din Liban , 31 de ani, stătea la masă când le-a auzit pe rudele sale spunând că femeile trebuiau să-și îndeplinească mai bine sarcinile femeilor, cum ar fi spălatul și gătitul. El a inspirat-o pe Eli să organizeze o reluare a anunțurilor vechi din anii 1940, 1950 și 1960, în care a schimbat rolurile bărbaților și femeilor. Eli spune: „Știu că nu toți oamenii gândesc la fel ca rudele mele, dar am fost surprins de faptul că astfel de păreri încă mai există. De aceea am creat acest proiect unde pot gusta otravă sexuală proprie „.

Noi dorim sa va aratam o serie de  fotografii într-un Univers paralel care demonstrează schimbările care au avut loc în societate în ultima jumătate a secolului. Sperăm că arta lui Eli va fi un motiv pentru a îngropa stereotipul despre femei.

Eli Rezkallah a început să lucreze ca fotograf de modă la vârsta de 16 ani. Mai tarziu, a devenit director de creatie al show-urilor de moda. Astăzi, el câștigă bani cu fotografii și gestionează revista Plastik .

Eli a făcut o treabă foarte bună. El a abordat o problemă care uneori apare încă la suprafață chiar și în zilele noastre. Sunteți de acord că nu trebuie să ținem tăcerea când vine vorba de un subiect atât de sensibil? 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Premieră istorică: A fost creat primul prototip de avion propulsat cu vânt ionic. Ne apropiem de aeronavele imaginate în “Star Trek”? 16619 oameni care au incercat să-și facă un selfie cool insa au ajuns de rasul internetului 438

Top 13 evenimente misterioase capturate de Google Earth 211013 copii cu o frumusețe atipică care au apărut pe lume datorită legăturii dintre două naționalități diferite 211219 hărți care oferă un răspuns la „Ce se întâmplă cu această lume?" 4417 lucruri pe care mamele și tatii noștri ne-au invatat si le-am putea folosi astăzi ca lecții de viata 159O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească 125914 momente drăguțe Mama-pui. Ne-au impresionat pana la lacrimi! 80Merită aprecierile noastre – După 10 ani petrecuți în Franța, un chirurg s-a întors acasă, în România 159420 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 774
SuperClipuri.com 2023