SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv
7. Începeți cu îndoirea capului în lateral.

Ați observat că femeile își îndoaie capul mai des decât bărbații? Metoda similară pe care o folosesc bărbații în afaceri atunci când aceștia își mențin poziția directă pentru a sublinia dominația. În comunicarea informală, înclinația capului în lateral este un semn de încredere; în lumea animalelor, vena jugulară este prezentată numai celor considerate inofensive și drăguțe.

6. Dezvoltați expresii faciale, jucați-va cu sprâncene.

Oamenii ridică sprâncenele atunci când se întâlnesc cu alți oameni pentru a-i informa că nu intenționează să arate agresivitate. Creierul nostru recunoaște acest semnal de la o distanță de până la 2 m. Dacă vă place o persoană pe care nu o cunoașteți, dați-i un semnal rapid prin înălțarea sprancenelor.

5. Învățați să zâmbiți cu ochii, fără un zâmbet.

Când creierul recunoaște un zâmbet sincer, te face să zâmbești înapoi și să începi să produci endorfine care ajută să simți o bucurie mai mică. Experiența plăcută îi împinge pe oameni să continue să comunice.
Cu un zâmbet real, apar riduri mici în jurul ochilor, iar pomeții și colțurile gurii se mișcă în sus.

4. Spuneti ceva in șoaptă, fără vreun motiv.

Pentru a preveni pauzele incomode în mijlocul unei conversații, utilizați o declarație simpatică ușoară referitoare la ultima expresie a persoanei cu care vorbiți. Aceasta este o modalitate destul de simplă de a continua conversația și de a crea o atmosferă relaxată.

Șoptirea este percepută ca o formă intimă de comunicare. Încercați să spuneți ocazional anumite fraze în șoaptă, înclinându-vă ușor spre cealaltă persoană, ca și cum ați împărtăși un secret. Acea persoană se va inclina instinctiv spre tine să audă mai bine. Încălcarea minoră a spațiului personal și sentimentul că ați împărtășit un secret vă vor aduce împreună.

3. Lăsați-i pe oameni să se laude.

Cea mai bună modalitate de a face un compliment este de a încuraja o persoană să se laude. În timpul unei conversații, îndemnați adversarul să vorbească despre realizările sau meritele lor, apoi arătați surprinzător: „Ați făcut-o cu adevărat? Cum ați reușit să o faceți? „Astfel de întrebări vor îndemna persoana să se complimenteze.

2. Acordați atenție canilor de cafea când petreceți timpul împreună.

70% din informațiile importante sunt împărtășite în timpul mesei. Gesturile lor în acest moment reflectă emoții, sentimente și simpatii. Dacă interlocutorul pune paharul ca și cum ar zidi un perete , aceasta indică o dorință de a mări distanța. Vă amintiți că atunci când vă așezați la masă cu prietenii, eliminați imediat toate lucrurile inutile în lateral pentru a crea un spațiu deschis pentru comunicare?

1. Urmăriți buzele interlocutorului, învățați să schimbați culoarea ochilor.

Persoanele care isi ating buzele cu degetele sau obiectele sunt timide. Acest lucru se va întâmpla dacă ii puneti o întrebare incomodă sau aduceți un subiect pe care interlocutorul va dori să îl evite. Urmăriți aceste gesturi pentru a reacționa și corecta propriul dvs. comportament la timp.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii care ne arată cum ne schimba social media viata 38510 lucruri care dispar din fericire în lumea modernă 511

Mamă, ai făcut destui bani cât să-mi cumperi o altă copilărie? Una in care am și părinti? 23322 de fotografii care sunt mult mai hilare dacă le privim cu zoom 20315 Copii reale ale caracterelor din desenele animate celebre care au făcut lumea întreagă sa strige : "Wow"! 282Acestea sunt cele mai frumoase sate din Romania. Frumusetea lor pare desprinsa din povesti 110Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 358316 persoane creative care pot rezolva orice problemă 2920 de persoane carora vremea le-a jucat feste! 454020 de fotografii istorice care ne dovedesc ca desi timpul trece dragostea rămâne aceeași 769
SuperClipuri.com 2024