SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant!
În acest incendiu care a forțat aproximativ 200.000 de persoane să evacueze zona, un bărbat a înfruntat flăcările pentru a salva incă un locuitor ratacit-un iepuraș sălbatic. Din fericire, un fotograf de știri era în apropiere pentru a înregistra actul eroic, iar filmul emoționant pe care l-a capturat se răspandeste pe internet, dând sperantă că mai există oameni cu suflet bun.

După ce a văzut animalul speriat, omul neidentificat a tras pe dreapta. Nu purta o pelerină, ci doar o pereche de pantaloni scurți și un hanorac. Pe măsură ce animalul se strecura în flăcări, barbatul se lupta cu emoțiile datorate focului uriaș. Într-un ultim efort, a reușit să  salveze animalul ,iar după câteva momente în care iepurașul se agită, acesta a ajuns să se odihnească în sigurantă în brațele eroului sau.

Omul a refuzat să dea un interviu și a decis să rămană anonim. Oricine este, el a fost adăugat imediat pe lista de eroi de către oamenii de pe social media, susținând că a restaurat cu succes credința tuturor în umanitate.
Urmăriti videoclipul de mai jos pentru a vedea cât de curajos a reacționat în față distrugerii totale.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

6 greșeli de traducere care s-au repetat de-a lungul istoriei fără să știm asta 406918 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 116

Coronavirus. Prelungirea restricțiilor scoate oamenii în STRADĂ, în întreaga lume 6130 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 89319 Oameni care au avut un singur loc de muncă, dar au dat greş 703Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 60765 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 658Energia magnifică a copacilor sau cum ne vindecă pomii 90MULȚUMIM EROILOR DIN LINIA 1: 206 dintre pacienți au fost declarați vindecați. 225Nu se mai satură de amenzi! Oamenii sunt nevoiți să încalcă zilnic regulile de autoizolare! Vezi ce amenzi sunt în alte țări 62
SuperClipuri.com 2021