SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant!
În acest incendiu care a forțat aproximativ 200.000 de persoane să evacueze zona, un bărbat a înfruntat flăcările pentru a salva incă un locuitor ratacit-un iepuraș sălbatic. Din fericire, un fotograf de știri era în apropiere pentru a înregistra actul eroic, iar filmul emoționant pe care l-a capturat se răspandeste pe internet, dând sperantă că mai există oameni cu suflet bun.

După ce a văzut animalul speriat, omul neidentificat a tras pe dreapta. Nu purta o pelerină, ci doar o pereche de pantaloni scurți și un hanorac. Pe măsură ce animalul se strecura în flăcări, barbatul se lupta cu emoțiile datorate focului uriaș. Într-un ultim efort, a reușit să  salveze animalul ,iar după câteva momente în care iepurașul se agită, acesta a ajuns să se odihnească în sigurantă în brațele eroului sau.

Omul a refuzat să dea un interviu și a decis să rămană anonim. Oricine este, el a fost adăugat imediat pe lista de eroi de către oamenii de pe social media, susținând că a restaurat cu succes credința tuturor în umanitate.
Urmăriti videoclipul de mai jos pentru a vedea cât de curajos a reacționat în față distrugerii totale.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Elevul genial dintr-un sat din Suceava: face zilnic 50 de kilometri pentru a merge la şcoală şi a luat argint la Olimpiada 4159Top 20 mame nebune cărora le-ar trebui retrasă autoritatea părintească 3612

Un fotograf a recreat anunțurile vechi din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea s-a schimbat 100821 Fapte uimitoare despre corpul uman care ne-au impresionat profund 375Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru soția sa 821Merită aprecierile noastre – După 10 ani petrecuți în Franța, un chirurg s-a întors acasă, în România 159315 fotografii care sunt dovada că inteligența femeii nu are limite 14885O femeie puternică preferă să fie singură, decât să-și petreacă timpul cu un om de nimic 63820 de celebrități care s-au născut în același an insa arata complet diferit 381Reusită unică pentru România realizată de un adolescent de 17 ani 461
SuperClipuri.com 2022