SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 calități ale bărbaților care fac femeile să-și piardă mințile
Logica feminină este extrem de greu de înțeles. Nu e de mirare că este atât de greu de imaginat ce face omul perfect care poate câștiga inima unei femei.

12. Masculinitatea

Masculinitatea este o combinație între calități precum tărie, generozitate, curaj și noblețe. Acesta este un set de trăsături carora femeile inteligente nu le pot rezista.

11. Simtul umorului

O glumă amuzantă este o mare pauză din cotidian. Cu toate acestea, prea multe glume nu vă pot ajuta să faceți o impresie bună. Nu vei fi decât un clovn pentru ea și nu te va lua în serios. Dar dacă aveți simț al umorului, sunteți norocoși – majoritatea femeilor asociază această calitate cu un nivel ridicat de inteligență.

10. Atenti si grijulii

Toată lumea iubește atenția și vrea să fie îngrijită. De asemenea, femeile consideră că aceste calități sunt caracteristicile excelente ale unui tată bun pentru copiii săi .

9. Determinarea și energia ridicată

8. Generozitate

Nu este vorba despre bani. De exemplu, nu toată lumea poate fi generoasă . Generozitatea se demonstreaza prin a face pe altcineva să se simtă bine. Poți fi generos, arătându-ți dragostea și exprimând emoții pozitive.

7. Romantismul

6. Unicitatea

„El nu este ca toți ceilalți. El este unic. „Femeile cred că” jumătatea lor „este unică. Este mai ușor să te îndrăgostești de cineva special.

5. Siguranta

Nu există nicio garanție că noua dvs. relație va dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, este mai ușor să crezi că va asa va fi dacă sunteți o persoană de încredere.

4. Înțelegerea

3. Maniere bune

2. Să fiți de ajutor prin casa

1. Inteligență

Bonus

Potrivit femeilor britanice, înălțimea ideală pentru un bărbat este de 1,80 m. În general, femeile preferă să se întâlnească cu un bărbat care este de aproximativ 4 centimetri mai înalt decât ea, așa că poate purta tocuri înalte pentru o întâlnire.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 145922 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 2139

26 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 5143„Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”. 72820 de exemple care ilustreaza frumusetea urbana 9515 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 5523 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 213114 Fapte psihologice care vă pot face viața mai ușoară 279021 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 325320 de persoane care au fost surprinse de vreme si au actionat in cel mai amuzant mod 373
SuperClipuri.com 2022