SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 calități ale bărbaților care fac femeile să-și piardă mințile
Logica feminină este extrem de greu de înțeles. Nu e de mirare că este atât de greu de imaginat ce face omul perfect care poate câștiga inima unei femei.

12. Masculinitatea

Masculinitatea este o combinație între calități precum tărie, generozitate, curaj și noblețe. Acesta este un set de trăsături carora femeile inteligente nu le pot rezista.

11. Simtul umorului

O glumă amuzantă este o mare pauză din cotidian. Cu toate acestea, prea multe glume nu vă pot ajuta să faceți o impresie bună. Nu vei fi decât un clovn pentru ea și nu te va lua în serios. Dar dacă aveți simț al umorului, sunteți norocoși – majoritatea femeilor asociază această calitate cu un nivel ridicat de inteligență.

10. Atenti si grijulii

Toată lumea iubește atenția și vrea să fie îngrijită. De asemenea, femeile consideră că aceste calități sunt caracteristicile excelente ale unui tată bun pentru copiii săi .

9. Determinarea și energia ridicată

8. Generozitate

Nu este vorba despre bani. De exemplu, nu toată lumea poate fi generoasă . Generozitatea se demonstreaza prin a face pe altcineva să se simtă bine. Poți fi generos, arătându-ți dragostea și exprimând emoții pozitive.

7. Romantismul

6. Unicitatea

„El nu este ca toți ceilalți. El este unic. „Femeile cred că” jumătatea lor „este unică. Este mai ușor să te îndrăgostești de cineva special.

5. Siguranta

Nu există nicio garanție că noua dvs. relație va dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, este mai ușor să crezi că va asa va fi dacă sunteți o persoană de încredere.

4. Înțelegerea

3. Maniere bune

2. Să fiți de ajutor prin casa

1. Inteligență

Bonus

Potrivit femeilor britanice, înălțimea ideală pentru un bărbat este de 1,80 m. În general, femeile preferă să se întâlnească cu un bărbat care este de aproximativ 4 centimetri mai înalt decât ea, așa că poate purta tocuri înalte pentru o întâlnire.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

30 Exemple extraordinare de ambalaje inutile care umple planeta cu deșeuri 96Acesta este misteriosul rau din Marea Neagra!! Nu o sa iti vina sa crezi ca aici se afla cascade 333

10 fotografii care ne arată puterea voinței umane 71Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure 864911 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită 235421 de fotografii in care oamenii striga literalmente dupa ajutor 1214Cum s-a trait in Romania in anii ’70- ’80? Cine spune ca se murea de foame si nu aveam nimic va minte!!! 14013Vaccinul românesc Polidin revine în farmacii. Când va fi produs și când va apărea 706Diferența drastică pe care care chirurgia plastică o face intre celebritățile de aceeași vârstă 9611 lucruri ciudate care sunt considerate sexy în diferite țări 2198
SuperClipuri.com 2021