SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 Fapte curioase despre cum aspectul tău spune multe despre tine
1. Forma feței

Oamenii de știință au dovedit legătura dintre forma feței și dominația. La studierea Cupei Mondiale 2010, Keith Welker de la Universitatea din Colorado Boulder a confirmat că raportul dintre lățimea și înălțimea fețelor jucătorilor de fotbal ar putea să prezică cât de multe goluri ar înscrie.

Raportul mediu este de obicei în jurul valorii de 2. Raportul lui Abraham Lincoln a fost de 1,93.

Pentru a afla calculele cu fața proprie, măsurați distanța dintre urechi și distanța dintre linia superioară a ochilor și buza superioară. Raportul dintre aceste două cifre va arăta cât de mari sunt șansele dumneavoastră de succes . Potrivit oamenilor de știință, cu cât cifra este mai mică, cu atât sunt mai mari șansele.

2. Pomeții proeminenți

Un studiu realizat de oamenii de știință de la University College London a arătat că bărbații cu un nivel ridicat de testosteron au fețe largi și pomeți groși. Nivelul acestui hormon are o legătură directă cu agresivitatea, dominația și spiritul rebel .

Acest truc este folosit în mod regulat de către regizorii de filme care aleg bărbați cu aceste trăsături ,dandu-le roluri de rebeli și răufăcători.

3. Ridurile

Ridurile trădează nu numai vârsta unui om, ci și caracterul lui. O persoană utilizează diferiti mușchi ai fetei pentru a zâmbi, plânge, a se încrunta sau a ridica o sprânceană. În timp, aceste riduri arată cea mai utilizată emoție de pe fața persoanei, chiar și atunci când sunt calme și nu se gândesc la nimic.

O încrețire a frunții între sprâncene spune că ești o persoană serioasă care a trecut prin multe in viață.

4. Profesia unei persoane dintr-un singur unghi

Mulți dintre noi ne întoarcem fața într-o anumită parte când facem fotografii, considerând că suntem mai atrăgători în acest fel. Un studiu realizat de cercetători de la Universitatea din Australia de Sud a arătat că motivele acestei acțiuni sunt mult mai profunde. Se pare ca inginerii, matematicienii si chimistii isi intorc obrazul drept spre camera mai des, in timp ce artistii si psihologii isi intorc partea stanga a fetei .

De asemenea, a existat o diferență între genuri. Femeile întoarce capul spre dreapta mai des, arătând obrazul stâng. Cercetătorii consideră că partea stângă a feței este considerată mai atractivă deoarece este controlată de partea dreaptă a creierului, care este responsabilă pentru emoții.

5. Selfie-ul tău este autobiografia ta scurtă.

Lin Kee, de la Universitatea Tehnologică Nanyang din Singapore, a analizat 123 de autobiografii facute de pe Sina Weibo, un site de microblogging chinezesc similar cu Twitter. Ea a găsit o legătură clară între tipurile de poze și trăsăturile personale ale unei persoane. Oamenii prietenoși preferă să facă fotografii amuzante. Persoanele care sunt deschise experiențelor noi demonstrează mai des emoții pozitive și nu se tem să se strambe în fotografiile lor.

Totuși, oamenii de știință nu puteau defini clar trăsăturile personale ale oamenilor din fotografii. Acest lucru se datorează faptului că oamenii tind să arate mai bine pe retelele de socializare decât în ​​viața reală, ceea ce complică sarcina.

6. Dimensiunea nasului și ambițiile tale

Oamenii de știință au cercetat chiar vârful nasului și au ajuns la concluzia că, dacă este mare , atunci această persoană va fi un investitor excelent și un finanțator, iar dacă vârful este mic și delicat, atunci proprietarul său nu-i pasă prea mult de economisirea banilor.

7. Efectul lui Dorian Gray

Chiar și două gemene identice, care sunt imposibil de distins, câștigă din ce în ce mai multe diferențe cu vârsta. Nu este vorba nici despre gene, ci despre stilul de viață pe care il duce o anumită persoană .

Desigur, un alc0olic poate fi ușor identificat la prima vedere. Dar, pe de altă parte, relele unui om nu se reflectă întotdeauna pe fața lor. De exemplu, si cr1minalii în serie au fețe angelice uneori.

Bonus: frumusețea = bunătate?

Alexander Todorov, profesor de psihologie la Universitatea Princeton, este sigur că ne formăm imediat impresia despre noi oameni, dar aceste judecăți pot fi adesea foarte înșelătoare. Ele se bazează pe ceva numit efectul halo , un stereotip care conectează comportamentul cu aspectul în care oamenii frumoși par a fi inteligenți și amabili.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 fotografii care vor face chiar și cea mai dură persoană să verse o lacrimă 192Alegeți poziția în care vă place să stați și vă vom spune totul despre caracterul dvs. 101

22 de fotografii in care oamenii si-au vazut cel mai mare cosmar cum devine realitate 1063O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 170774Ce faci greșit atunci atunci când nu reușești să te relaxezi? 68Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong-un, principala figură a succesiunii în cazul morții dictatorului nord-coreean 314Program special pentru magazine, înainte de Paștele Catolic și cel Ortodox 18Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 4473 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta 155029 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 1904
SuperClipuri.com 2021