SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii
 

 

Contrastul a două lumi e izbitor în Neamţ, în apropiere de barajul Bicaz. Frumuseţea locului este schimonosită de gunoaiele acumulate pe lacul Izvorul Muntelui – zeci de mii de pet-uri sunt aduse în fiecare primăvară din amonte de apele umflate după topirea zăpezilor. Autorităţile de mediu promit amenzi imense, dacă Hidroelectrica nu se ocupă de curăţenie.

Nicolae Salageanu, primar Bicaz: Din păcate, în ultima perioadă, Hidroelectrica a încercat să rezolve această problemă cu forțe proprii, dar mă rog, nedispunând de dotarile necesare se merge acum pe soluția unu-doi salariați într-o barcă să colecteze manual pet-urile care plutesc pe luciul de apă.

Turiştii care vin în zonă sunt copleşiţi de frumuseţea locului. Asta până când se apropie de malul lacului.

An de an e mai rău, spun comercianţii din zonă. Lacul Izvorul Muntelui este cel mai mare lac artificial de retenţie din ţară, iar barajul a fost construit între anii 1950 şi 1960.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 drumuri exclusiv doar pentru cei care duc totul la extrem. Ai destul curaj sa vezi acest video? 67533 Fotografii extraordinare istorice care vă vor lăsa uimiti 374

Salvie - beneficii, proprietati si contraindicatii – Natura Vindecătoare 237 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 1615FABULOS! Morosanu L-A TERMINAT in bataie pe celebrul Helcule, unul dintre cei mai buni luptatori din circuit. Din cateva lovituri l-a trimis la SOMN! Nu trebuie sa ratezi aceste IMAGINI! VIDEO 33795Peste o mie de voluntari au plantat 17.000 de pomi într-o singură zi, în Timiș 9067Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie 10320 de fotografii amuzante din vacanta surprinse fix in momentul potrivit 498Vezi ce cadou a primit Mirele de la Mireasa.. La asa ceva nu s-a asteptat nimeni.. VIDEO 193322 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 657
SuperClipuri.com 2021