SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei
Există oare ceva mai drăgălaş decât prietenia dintre un bărbat şi o pisică? Dacă răspunsul la această întrebare este unul incert, atunci aveţi puţină răbdare până la finalul acestui articol. Deci, pentru a vă face ziua mai frumoasă, vă invităm să faceţi cunoştinţă cu o pereche care vă va topi inima.

Descoperiţi mai jos întreaga lor poveste!

La scurt timp după venirea sa pe lume, „Baby” a fost abandonată. Din fericire, ea a fost găsită de un bărbat inimos care i-a auzit mieunatul sfâşietor în curtea din spatele casei sale.

„Am găsit-o pe această micuţă în curtea mea, într-o gaură aflată sub gard,” explică bărbatul. „Era pricăjită şi mama ei a abandonat-o după ce a mutat puii.”

Auzind strigătele disperate ale pisicuţei, omul a rupt o bucată din gard ca să o salveze. Apoi a luat-o în casă şi a decis să o îngrijească.

„Nu şi-a deschis ochii timp de 10 zile”, a spus el. „Mă trezeam noaptea din două în două ore sau veneam acasă de unde eram plecat pentru a-i da lapte din biberon şi a-i încălzi culcuşul.”

În cele din urmă, în cea de-a 11-a zi, bucurându-se de multă iubire şi atenţie, Baby a reuşit să-şi deschidă ochii.

De îndată ce a putut să şi meargă pe propriile picioare, Baby a plecat să exploreze noua locuinţă.

De îndată ce îşi vede salvatorul odihnindu-se – sare imediat pe burta acestuia, vrând să fie mângâiată şi alintată.

„Baby îmi acordă întotdeauna o atenţie deosebită când mă întorc de la lucru”, mărturiseşte bărbatul.Mai multe fotografii cu Baby au fost postate în mediul online, iar oameni din toate colţurile lumii au fost impresionaţi de prietenia adorabilă dintre cei doi.

Cu multă dragoste şi atenţie din partea unui om cu inimă de aur, micul pui abandonat s-a transformat într-o felină frumoasă şi afectuoasă. Şi chiar dacă bărbatul spune că nu şi-a dorit niciodată un animal de companie, acum este mai mult decât recunoscător că a găsit-o.

Sursa: livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 Fotografii extrem de înșelătoare care ne fac să le privim de două ori 1762S-a demonstrat ca bunica este cel mai important om din viata copilului. IATĂ EXPLICAȚIA 230

25 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 20020 de oameni care s-au gândit să-și facă schimbări radicale și au devenit cea mai bună versiune a lor 55Cască din lego, avertizor pentru nevăzători, invenţia a doi elevi de la "Murgoci" 29Drojdia de bere, remediu terapeutic remarcabil din frigiderul tau 34“Dacă mersul mult pe jos ar fi atât de util, poştaşii ar fi nemuritori…” Sfaturile unui doctor au stârnit controverse în toată lumea 178825 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic. Prietenii te vor invidia! 405Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea 148Rețeta unui medic militar pentru eliminarea durerilor de spate și articulații 8216
SuperClipuri.com 2021