SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei
Există oare ceva mai drăgălaş decât prietenia dintre un bărbat şi o pisică? Dacă răspunsul la această întrebare este unul incert, atunci aveţi puţină răbdare până la finalul acestui articol. Deci, pentru a vă face ziua mai frumoasă, vă invităm să faceţi cunoştinţă cu o pereche care vă va topi inima.

Descoperiţi mai jos întreaga lor poveste!

La scurt timp după venirea sa pe lume, „Baby” a fost abandonată. Din fericire, ea a fost găsită de un bărbat inimos care i-a auzit mieunatul sfâşietor în curtea din spatele casei sale.

„Am găsit-o pe această micuţă în curtea mea, într-o gaură aflată sub gard,” explică bărbatul. „Era pricăjită şi mama ei a abandonat-o după ce a mutat puii.”

Auzind strigătele disperate ale pisicuţei, omul a rupt o bucată din gard ca să o salveze. Apoi a luat-o în casă şi a decis să o îngrijească.

„Nu şi-a deschis ochii timp de 10 zile”, a spus el. „Mă trezeam noaptea din două în două ore sau veneam acasă de unde eram plecat pentru a-i da lapte din biberon şi a-i încălzi culcuşul.”

În cele din urmă, în cea de-a 11-a zi, bucurându-se de multă iubire şi atenţie, Baby a reuşit să-şi deschidă ochii.

De îndată ce a putut să şi meargă pe propriile picioare, Baby a plecat să exploreze noua locuinţă.

De îndată ce îşi vede salvatorul odihnindu-se – sare imediat pe burta acestuia, vrând să fie mângâiată şi alintată.

„Baby îmi acordă întotdeauna o atenţie deosebită când mă întorc de la lucru”, mărturiseşte bărbatul.Mai multe fotografii cu Baby au fost postate în mediul online, iar oameni din toate colţurile lumii au fost impresionaţi de prietenia adorabilă dintre cei doi.

Cu multă dragoste şi atenţie din partea unui om cu inimă de aur, micul pui abandonat s-a transformat într-o felină frumoasă şi afectuoasă. Şi chiar dacă bărbatul spune că nu şi-a dorit niciodată un animal de companie, acum este mai mult decât recunoscător că a găsit-o.

Sursa: livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Felicitări Simona, pentru prima data in istorie campioana la Wimbledon! 5726 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie 1135

Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 24120 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 38412 personaje Disney care provin din oameni reali 118Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’ 100847 obiceiuri ciudate pe care le au americanii. „Am locuit acolo 5 ani, dar nu pot să mă obișnuiesc cu ele" 4582A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 3020615 lucruri ciudate pe care le vei vedea doar în India 26418 oameni care ne arată că schimbarea începe cu tine însuți 209
SuperClipuri.com 2021