SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Prima femeie care a vizitat toate ţările din lume la numai 27 de ani
Din 196 în total i-au mai rămas 15 ţări şi 40 de zile pentru a depăşi recordul Guinness World Record pentru cea mai rapidă persoană care a făcut ocolul lumii.

Cassandra De Pecol, de 27 de ani din Connecticut, avea la activ 181 de ţări vizitate până în iulie 2015. Aşa că nu pare o problemă ca în 40 de zile să doboră recordul Guinness pentru cea mai rapidă persoană care a traversat toate cele 196 ţări ale lumii.

Tu ti-ai dori sa vizitezi toate tarile din lume?

Uimitoarea ei calatorie poarta numele de ”Expeditia 196”.

Cassandra călătoreşte ca ambasador al păcii al International Institute for Peace Through Tourism. Poate fi urmărită şi susţinută pe Instagram în atingerea curajosului său record. Călătoria a costat în jur de $200,000 iar costurile sunt acoperite de către sponsori.

Totul a inceput, in Palau, in iulie 2015.

A devenit, astfel, prima femeie din lume care a realizat o calatorie in toate cele 196 de tari de pe mapamond.

In plus, tanara isi foloseste contul de Instagram ca platforma de publicitate in schimbul unei locuinte gratuite.

S-a putut bucura de privelisti frumoase, precum acest unghi de-asupra orasului Mostar din Bosnia si Hertegovina.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“ 21814 Regulile de îmbrăcăminte pe care toată lumea ar trebui să le învețe 1397

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune 325Motivul pentru care uşa închisă la cameră îţi poate salva viaţa în caz de incendiu 166Leonardo DiCaprio, transformat în erou după ce a salvat un bărbat de la înec 3112 ilustrații care surprind perfect modul în care se schimbă viața atunci când creștem 68815 schimbări, în organismul tău, după ce consumi semințe de chia 602Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 3580Femeile verii 2020, în horoscop. Ele au lumea la picioare 97616 Oameni obișnuiți care au Superputeri neobișnuite 153
SuperClipuri.com 2022