SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Prima femeie care a vizitat toate ţările din lume la numai 27 de ani
Din 196 în total i-au mai rămas 15 ţări şi 40 de zile pentru a depăşi recordul Guinness World Record pentru cea mai rapidă persoană care a făcut ocolul lumii.

Cassandra De Pecol, de 27 de ani din Connecticut, avea la activ 181 de ţări vizitate până în iulie 2015. Aşa că nu pare o problemă ca în 40 de zile să doboră recordul Guinness pentru cea mai rapidă persoană care a traversat toate cele 196 ţări ale lumii.

Tu ti-ai dori sa vizitezi toate tarile din lume?

Uimitoarea ei calatorie poarta numele de ”Expeditia 196”.

Cassandra călătoreşte ca ambasador al păcii al International Institute for Peace Through Tourism. Poate fi urmărită şi susţinută pe Instagram în atingerea curajosului său record. Călătoria a costat în jur de $200,000 iar costurile sunt acoperite de către sponsori.

Totul a inceput, in Palau, in iulie 2015.

A devenit, astfel, prima femeie din lume care a realizat o calatorie in toate cele 196 de tari de pe mapamond.

In plus, tanara isi foloseste contul de Instagram ca platforma de publicitate in schimbul unei locuinte gratuite.

S-a putut bucura de privelisti frumoase, precum acest unghi de-asupra orasului Mostar din Bosnia si Hertegovina.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Unic in lume „satul de marmura" se afla in Romania si o sa devina curand cel mai vizitat loc din tara!!! 8320 poze care ne demonstrează ca lumea nu va înceta niciodată să ne surprindă 1595

Lipsa gravitației ucide cancerul, chiar în lipsa oricărui alt tratament. 2925 de fotografii ireale. Veți fi foarte norocoși să le vedeți! 366Tatal MIRESEI a EXPLODAT cand a vazut ce surpriza a pregatit FIICA sa si MIRELE in seara NUNTII... 2431624 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 3893Baietii s-au oprit pentru a ajuta aceasta fata sa schimbe roata!! Ce a urmat este absolut neasteptat! 1111613 Probleme de sănătate pe care le poti observa uitandu-te la unghiile tale 124525 de fotografii rare care ne arată minunile naturii 9714 secrete ascunse în spatele semnificațiilor logo-urilor celebre 576
SuperClipuri.com 2021