SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajă
Un câine paralizat, care lupta din greu să se deplaseze, i-a atras atenţia lui Meagan Penman, o turistă de origine canadiană.

Ignorat de localnici, subnutrit şi plin de răni pe picioare, patrupedul se târa pe o plajă din Thailanda.

Ceea ce a făcut Meagan în continuare a transformat-o într-o adevărată eroină, iar povestea ei a fost împărtăşită de mii de oameni impresionaţi de faptele sale.

Modelul canadian se afla în vacanţă în Thailanda, când a văzut căţelul care se chinuia să se deplaseze, târându-se de-a lungul plajei.

Câinele fusese lovit de o motocicletă, iar proprietarul său nu făcuse nimic pentru a-i oferi îngrijirile medicale de care avea nevoie cu disperare.

Meagan a încercat să-i găsească un adăpost unde să primească îngrijiri, dar nu a avut succes, aşa că, îngrijorându-se soarta câinelui şi de faptul că nu îi mai rămăsese mult timp trăit, l-a dus la un veterinar local.

Radiografiile au dezvăluit faptul că bietul câine avea o fractură la coloana vertebrală.

Gravitatea stării sale de sănătate însemna că nu avea nicio şansă să fie preluat de vreun centru de salvare local, aşa că a început să caute o soluţie pentru a-l transporta la ea acasă, în Canada.

Ea a făcut un apel pe social media şi nu după mult timp sute de iubitori de animale generoşi au donat peste 2.000 de dolari, suficient pentru a-l aduce din străinătate şi pentru tratamentul de care avea atâta nevoie. Tânăra i-a pus numele Leo, probabil datorită puterii de leu de care a dat dovadă în lupta pentru supravieţuire, în ciuda diagnosticului crud. Povestea lui a atras chiar şi atenţia televiziunilor locale.

Leo a fost extrem de calm şi fericit pe parcursul întregii călătorii şi după două luni de tratament, Leo era gata să se mute în căminul lui permanent.

Din cauza ocupaţiei sale şi modului de viaţă dezorganizat, Meagan nu a putut să-i ofere lui Leo căminul de care avea atâta nevoie.

Din fericire, Jamie, o mare iubitoare de animale, i-a aflat povestea de pe pagina sa de Facebook şi s-a oferit să-l îngrijească pe Leo.

K9 Carts, un centru de reabilitare a animalelor cu probleme locomotorii, s-a oferit să îl ajute cu un cărucior special pentru a putea merge din nou. În plus, datorită donaţiilor venite din partea oamenilor minunaţi, au fost acoperite toate facturile medicale şi tratamentele veterinare.

În ciuda tuturor greutăţilor prin care a trecut, Leo s-a dovedit a fi un luptător, dorindu-şi mai mult decât orice să trăiască şi să aibă parte de puţină dragoste. Din păcate, el are încă probleme cu tractul urinar, deşi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Când a fost găsit de Meagan, Leo mai avea doar câteva săptămâni de trăit, dar datorită inimii sale imense şi compasiunii de care a dat dovadă, acest câine a primit şansa de a se bucura de o viaţă lungă şi fericită.

SURSA

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 femei celebre care nu se tem să dezvăluie cum arată fără machiaj 382Cele mai fericite semne ale zodiacului, în 2020 1166

Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020 44Zodiile care au cel mai ascuţit simţ al umorului: te vor cuceri iremediabil 18310 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 106619 Oameni care au avut un singur loc de muncă, dar au dat greş 704Un biochimist cere Guvernului creșterea masivă a capacității de testare COVID 12Supraviețuitorii de pe Titanic pretind că NU un Iceberg a distrus Nava 1742Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 5074Te iert nu pentru ca meriti, ci pentru ca eu merit pace! 102
SuperClipuri.com 2022