SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cea mai frumoasa tema de vacanta data de o invatatoare din Romania
O invatatoare din Romania s-a gandit sa renunte la obositoarele teme de vacanta cu care sistemul de invatamant romanesc i-a obisnuit pe elevi.

In schimb, le-a dat elevilor sai, pe o bucata de hartie, o lista cu lucrurile pe care trebuie neaparat sa le faca peste vara. Mesajul sau a ajuns, prin intermediul retelelor de socializare, la peste un milion de oameni.

Tema pentru vacanta:

1. Sa te trezesti intr-o dimineata sa privesti rasaritul.
2. Sa alergi descult pe malul marii.
3. Sa fii vesel in fiecare zi.

4. Sa dansezi in fiecare zi.
5. Sa citesti ceva frumos zilnic.
6. Sa-i faci pe parinti sa zambeasca cel putin o data pe zi.

Aceasta este tema data de o invatatoare din Romania, Simona Gabriela, elevilor sai. Imaginea a fost postata pentru prima data pe internet de Raluca Tache, mama unuia dintre elevii invatatoarei.

Apoi, imaginea a fost preluata de publicatia Smart & Happy Child si postata pe pagina de Facebook cu acelasi nume.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Pentru cei care nu suportă astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ai citit 33430 de fotografii neobișnuite la care trebuie să te uiți de două ori 3598

10 fotografii care pot speria pe oricine 33615 fotografii care sunt definiția perfectă a expresiei : „Nu mă interesează nimeni și nimic" 475 cele mai bune teorii și invenții ale lui Leonardo da Vinci 50520 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea 43Donatii de 100.000 de lei pentru Catedrala Notre Dame din partea Consiliul Județean Cluj 104A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Nu judeca o carte dupa coperta! Vezi VIDEO 66672O melodie care te va atinge la suflet "La fantana de la poarta" E trist si foarte greu la inimioara atunci cand parintii numai sunt in viata - VIDEO 2500220 lucruri ciudate pe care nu le-am fi crezut niciodată daca nu erau fotografiate 6149
SuperClipuri.com 2021