SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cea mai frumoasa tema de vacanta data de o invatatoare din Romania
O invatatoare din Romania s-a gandit sa renunte la obositoarele teme de vacanta cu care sistemul de invatamant romanesc i-a obisnuit pe elevi.

In schimb, le-a dat elevilor sai, pe o bucata de hartie, o lista cu lucrurile pe care trebuie neaparat sa le faca peste vara. Mesajul sau a ajuns, prin intermediul retelelor de socializare, la peste un milion de oameni.

Tema pentru vacanta:

1. Sa te trezesti intr-o dimineata sa privesti rasaritul.
2. Sa alergi descult pe malul marii.
3. Sa fii vesel in fiecare zi.

4. Sa dansezi in fiecare zi.
5. Sa citesti ceva frumos zilnic.
6. Sa-i faci pe parinti sa zambeasca cel putin o data pe zi.

Aceasta este tema data de o invatatoare din Romania, Simona Gabriela, elevilor sai. Imaginea a fost postata pentru prima data pe internet de Raluca Tache, mama unuia dintre elevii invatatoarei.

Apoi, imaginea a fost preluata de publicatia Smart & Happy Child si postata pe pagina de Facebook cu acelasi nume.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei 852Baiatul s-a dat Tare si s-a apropiat de apa.. ce a urmat este Groaznic.. toti au ramas Socati - VIDEO 47852

24 de fotografii care vă pot face să vă întrebați cum este posibil asa ceva 433010 temeri secrete despre care bărbații nu vorbesc niciodată 394Acești 8 bărbați frumoși au fost odată femeile care ne-au câștigat inimile! 79Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir zilnic timp de o lună. Medicii nu găsesc explicația 473419 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 61315 imagini care sfideaza orice logica! Trebuie sa le vezi pentru a avea o seara mai buna 10994 alimente pe care trebuie să le speli și 4 alimente pe care nu trebuie să le speli înainte de ultilizare 196326 de femei care au decis sa faca o schimbare in viata lor si au ajuns de nerecunoscut 427
SuperClipuri.com 2022