SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere




Există un milion de motive pentru care cineva ar vrea să piardă din greutate.

Ar putea-o face pentru beneficiile de sănătate, pentru a putea purta o anumită mărime de haine, sau pur şi simplu din cauza părerilor negative ale oamenilor vizavi de excesul de greutate.

Pentru Josie Desgrand, o adolescentă din Australia, motivul a fost platforma Instagram. La vârsta de doar 16 ani, Josie cântărea 127 de kilograme şi ştia că trebuie să facă ceva. Nemulţumită de trupul ei, urmărea în mod constant pozele altor tinere care postau pe Instagram şi vedea cât de slabe şi atrăgătoare sunt.

Deşi încercase câteva diete, acestea nu au dat rezultatele scontate. Apoi a intervenit autocompătimirea şi s-a refugiat în mâncatul în exces.

În cele din urmă, ea a hotărât că venise momentul să pună piciorul în prag…
Într-un interviu acordat site-ului Bored Panda, Josie a explicat momentul „Deciziei”.

„Am intrat în camera mea şi m-am dezbrăcat până la lenjerie”, a spus ea. „Apoi am făcut un pact cu mine. – Din acest moment Josie cea grasă nu mai există.”

„M-am fotografiat din diferite unghiuri, încântată de decizia luată pentru a pierde în greutate. Am folosit centimetrul şi mi-am notat dimensiunile, ştiind că am drum lung de parcurs, dar am vrut să urmăresc fiecare schimbare, indiferent cât de mică este.”

Josie şi-a stabilit obiective mici şi a început să-şi urmărească progresele. Nu după mult timp, tânără de 16 ani a început să observe pe alocuri anumite schimbări. Ea a adoptat o dietă cu conţinut scăzut de carbohidraţi, fără zahăr şi şi-a crescut aportul de apă.

Alături de tatăl ei – care a fost prezent în această luptă împotriva excesului de greutate – ea a reuşit să ajungă la 89 de kilograme doar prin dietă.

Apoi a venit momentul când a trecut la următorul nivel, făcând paşi mărunţi, dar siguri, chiar şi la sala de sport.

Ea a declarat: „Exerciţiile de la sală mi-au dat impulsul suplimentar pentru a-mi atinge obiectivul dorit.”

În loc să fie o sursă de frustrare şi depresie, platforma Instagram a devenit unul dintre cei mai puternici factori motivaţionali ai lui Josie. A început să acumuleze admiratori, care nu numai că voiau să-i urmărească transformarea, ci îi cereau sfaturi şi opinii.

„Am distribuit ceea ce mâncam şi progresele făcute pe contul meu @nolongerfatjosie. Numărul admiratorilor a crescut rapid şi fiecare dintre ei m-a susţinut. ” „Arăţi grozav!” – mi-au scris. „- Mmm, care este reţeta?”

„Având alături oameni din întreaga lume în călătoria mea, nu m-am gândit niciodată să renunţ. Stăteam câte o oră în fiecare noapte şi răspundeam fiecărei persoane. Fiind în situaţia lor înainte, am vrut acum să ajut cât mai mulţi oameni.”

Astăzi, Josie cântăreşte aproximativ 63 de kilograme, mai puţin de jumătate din greutatea anterioară. Ceea ce iniţial s-a dorit a fi doar o dietă, a ajuns să devină o schimbare totală a stilului de viaţă, iar Josie a cules roadele.

Nu ne credeţi? Doar priviţi imaginile de mai jos:

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

BNR îi dă peste nas lui Dragnea: „Sugestia de a vinde jumatate din rezervă pentru a lua toata lichiditatea din piată… Nici nu merită comentată” 1392



16 fotografii care o sa te faca sa crezi ca nu vezi bine 7150





Vocea milioanelor de români se face auzită! Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, se desfiinţeaz pensiile speciale, mandatele sunt limitate la două, iar mandatul Preşedintelui României revine la patru ani 2953



Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 168



16 sculpturi care te sperie și te uimesc în același timp 766



Profesorul Jon Adams a facut o descoperire legendara in aduncul Marii Negre!!! 105



FII ATENT!!! Atacatorii informatici profită de PANDEMIE pentru a escroca.CUM TE PROTEJEZI? 65



15 din cele mai frumoase „Miss World" din toate timpurile 1078



Elevul genial dintr-un sat din Suceava: face zilnic 50 de kilometri pentru a merge la şcoală şi a luat argint la Olimpiada 4159



Cele mai emoționante sculpturi din lume dedicate mamelor! 199




SuperClipuri.com 2021