SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cristina Neagu, jucătoarea anului 2018 în Europa
Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de handbal feminin a României şi componentă a campioanei CSM Bucureşti, a fost desemnată, vineri seară, cea mai bună jucătoare a Europei, în urma a peste 10.000 de voturi exprimate de fani pe site-ul EHF.

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea anului 2018. Foto: Facebook
„Peste 10.000 de fani şi-au exprimat votul. Doar o singură jucătoare poate fi cea mai bună a anului. Felicitări, regina Cristina Neagu, şi mulţumiri tuturor fanilor pentru participare”, a transmis forul european de profil.

Cristina Neagu a adresat mulţumiri pentru voturile primite.

„Mulţumesc tuturor pentru voturi! E un sentiment minunat să văd că sunteţi atât de mulţi care mă susţineţi de fiecare dată!”, a scris Neagu pe Facebook.

Handbalista se afă în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept, în urma rupturii de ligament în meciul România – Ungaria, de la CE din 2018, şi va reveni doar în sezonul viitor pe teren.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 oameni care au descoperit ceva total neasteptat în interiorul lucrurilor obișnuite 4819 tatuaje unice care ne arată puterea iubirii 475

Un ilustru neurolog rupe tacerea: stresul, ura, invidia provoaca in corp un PH acid, favorabil bolilor 47120 de momente de neuitat capturate de aparatul foto pentru a te face să râzi 5221 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 136Desi are doar 13 ani are peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur toate la matematica si robotica!! 555Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan 56920 dispozitive anti-furt amuzante pe care nu le veți găsi într-un magazin 121510 Lucruri neobișnuite despre zodia Berbec: Ei pur și simplu sunt cei buni! 56819 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 612
SuperClipuri.com 2021