SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cristina Neagu, jucătoarea anului 2018 în Europa
Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de handbal feminin a României şi componentă a campioanei CSM Bucureşti, a fost desemnată, vineri seară, cea mai bună jucătoare a Europei, în urma a peste 10.000 de voturi exprimate de fani pe site-ul EHF.

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea anului 2018. Foto: Facebook
„Peste 10.000 de fani şi-au exprimat votul. Doar o singură jucătoare poate fi cea mai bună a anului. Felicitări, regina Cristina Neagu, şi mulţumiri tuturor fanilor pentru participare”, a transmis forul european de profil.

Cristina Neagu a adresat mulţumiri pentru voturile primite.

„Mulţumesc tuturor pentru voturi! E un sentiment minunat să văd că sunteţi atât de mulţi care mă susţineţi de fiecare dată!”, a scris Neagu pe Facebook.

Handbalista se afă în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept, în urma rupturii de ligament în meciul România – Ungaria, de la CE din 2018, şi va reveni doar în sezonul viitor pe teren.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Top 10 cele mai mari invenţii româneşti, care au schimbat lumea 61918 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 118

Este conceptul "bărbatului potrivit" un vis? 60Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani 492Trebuie să stim ! Ce drepturi si obligații avem in fata unui POLITIST LOCAL! 4422Un studiu demonstrează că acei copii, crescuți fără religie, sunt mai empatici și mai buni 259Legatura dintre INFARCT SI APA – Este foarte bine de stiut! 190214 celebrități care ne demonstreaza ca nimeni nu este in siguranta daca a facut o fotografie compromitatoare 7020 de fotografii puternice care dovedesc ca timpul este imbatabil 111520 de comparații care au uimit intreaga lume 109
SuperClipuri.com 2022