SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles“
Prezent în Parlamentul European pentru a prezenta priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE, ministrul Muncii, Marius Budăi, a încurcat foile şi a ajuns să vorbească fără nicio noimă, după cum arată imaginile video postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European?
Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a continuat liberalul.

Şi Petre Daea a stârnit râsul la Bruxelles. „Cormoranii în România fac baie în piscine”, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preşeşedinţiei Consiliul Uniunii Europene.

SURSA: Adevarul.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

34 de imagini istorice uimitoare care ne arata o noua parte nestiuta a trecutului 1473Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România 117

Aceasta strada din Cluj a devenit prima strada Smart din Romania!!! 4422 de fotografii care sunt mult mai hilare dacă le privim cu zoom 202Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 35210 lecții pe care le înveți într-o viață 2848 Capodopere ale caror imperfecțiuni ascunse au fost descoperite dupa sute de ani 976Reguli de viață de la Bernard Shaw: atunci când vei învăța să nu povestești nimic nimănui, totul va fi bine 671Apa vie şi apa moartă din poveştile româneşti nu sunt doar mituri 68422 de lucruri absolut iritante care pot enerva chiar și cea mai calmă persoană 269
SuperClipuri.com 2021