SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Românul umilit şi forţat să lucreze fără odihnă de către angajatorul său din Danemarca a câştigat în instanţă daune morale enorme
Un roman a muncit o perioada de mai multe luni in Danemarca fara ca angajatorul sa ii ofere macar o zi libera, dar a reusit sa isi faca dreptate in instanta.

O asociatie de acolo l-a ajutat sa castige in Tribunal daune in valoare de 115.000 de euro.
Barbatul a lucrat atat de mult la un restaurant, incat s-a imbolnavit si a fost internat in spital. El a povestit ca era obligat de patron sa munceasca mult, plus ca era supus si unui tratament umilitor si asta pentru un slariu de nimic.
Danut a plecat in urma cu doi ani din Iasi si s-a angajat intr-un restaurant din Danemarca intr-un orasel situat la 20 de kilometri de orasul Aalborg. I-a fost promisa o mie de euro pe luna, cazare si doua mese gratuit, dar nu se astepta sa fie umilit, dupa cum relateaza stirilekanald.ro.

A fost obligat sa munceasca in fiecare zi, iar tratamentul la care il supunea patronul chinez era unul inuman. „Din cauza lor puteam sa mor in perioada respectiva. Am avut o infectie in sange si doctorii mi-au localizat-o foarte greu. Am fost operat de doua ori”, a povestit acesta, noteaza cei de la ProTV.ro.

Pana la urma, o asociatie din Danemarca, l-a ajutat pe Danut sa castige in instanta daune morale din partea angajatorului, daune care s-au situat la 115.00 de euro.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce se întâmplă când oamenii au o abordare creativă a fotografiilor lor de vacanță 872Campionul Uniunii Europene la șah este un român 384

Anii trec , amintirile raman! 25 de fotografii care au fost recreate intr-un mod uimitor 131315 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 677Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajă 473Pădurari dați afară pentru că au sesizat furturile de lemne 12928 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 5199Un stilist american transformă peisajele naturii în coafuri ingenioase 32Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124Un drum din România a fost inclus de o revista din AMERICA într-un top al celor mai frumoase trasee de străbătut cu maşina 107
SuperClipuri.com 2022