SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume
Se spune adesea că româncele sunt cele mai frumoase femei, însă adevărul e că fiecare popor are standarde diferite de fumusețe și că atunci când vine vorba de astfel de clasificări lucrurile sunt extrem de subiective. Și cum nu putem să lăsăm partea sentimentală să încline spre o parte sau alta, Portalul Missology a analizat toate marile concursuri de frumusețe din 2018 și a indentificat reprezentate din diferite țări care au fost numite câștigătoare cel mai des.

Cum altfel să aflăm în ce țări trăiesc cele mai frumoase femeie de pe planetă dacă nu prin intermediul concursurilor de frumusețe?

Iată cum arată clasamenul țărilor și feteor care poartă titlul de „cea mai frumoasă din lume”:

12. România

11. Nepal

10. Statele Unite ale Americii

9. Columbia

8. Indonezia

7. Puerto Rico

6. Thailanda

5. Vietnam

4. Africa de Sud

3. Mexic

2. Filipine

1. Venezuela

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

“Când voi fi bătrână…” Scrisoare către mine însămi 320USR propune impozitarea cu 90% a pensiilor speciale 38

Corpurile care au fost prinse ani de zile sub ghețari apar la suprafață datorită topirii gheții 84Mesajul unei asistente de pe ambulanta iti va lasa de gandit. Ioana a zis pe fata ce avea de spus 607010 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa 1794Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 10219 întrebări despre lumea noastră, la care oamenii de știință încă nu au găsit răspunsuri 1042O profesoara a dansat provocator la Balul Absolventilor. Miscarile ei le-a aprins imaginatia elevilor. Petrecerea s-a terminat cu scandal 257313 fotografii care desi par editate sunt 100% reale 6489 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 460
SuperClipuri.com 2021