SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste poze de înainte şi după ne arată cât de mult se schimbă lumea în care trăim. Ocazie rară de a vedea cum arătau aceste locuri acum zeci de ani!
În ziua de azi, lumea se schimbă foarte repede. Vedem în jurul nostru cum lucrurile evoluează de la o zi la alta și ne întrebăm cum va fi viață noastră mâine. Pozele de înainte și după sunt o reprezentare a vieții caracteristice într-o anumită perioadă și cum a evoluat situația de-a lungul timpului.

Multe persoane au încercat sa realizeze astfel de poze, astfel încât să poată vedea cum s-au schimbat lucrurile. În cele ce urmează, va veți putea bucura de niște poze care va arată cum au evoluat lucrurile.

1. Rysstad, Norvegia

2. Seljestadjuvet, Odda, Norvegia.

3. Statuia lui Martin Luther, Dresden, Germania.

4. Hofbrauhaus, Munchen, Germania.

5. Quai Des Nations, Paris, Franța.

6.  Colțul străzii Ratajczaka și Sw. Marcin.

7. Pripyat, Ucraina.

8. Gheţarul Chaney, SUA.

9. Gheţarul Engabreen, Norvegia.

10. Moulin Rouge, Paris, Franța.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale 645Mama a fost aspru criticată că şi-a lăsat fiica să se mărite: 23 de ani mai târziu, gurile rele regretă fiecare cuvânt 4878

Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută. 238(VIDEO)Bătaie cu bâte de Paște la Brașov!A vrut să-l calce cu mașina Polițiștii au scos pistoalele 912 Fapte care dezvăluie o parte diferită a trecutului 772NASA planuieste sa construiasca un oras in norii planetei Venus! Arata genial si poate fi salvarea umanitatii intr-o buna zi! 103Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 40501Premierul Boris Johnson a fost transportat de urgență la spital. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19 581Vecinii lui au crezut ca locuieste intr-o COCINA‚, dar cand au pasit in interior au avut un SOC. WOW! 70941Energia eoliană a asigurat vineri 20% din consumul de electricitate din România, locul 4 in Europa 257
SuperClipuri.com 2022