SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Zeama si varza murata – un adevarat medicament natural
Zeama de varza murata este extrem de sanatoasa. Aceasta e bogata in vitamina C (mai multa decat in portocale), A, B1, B2, B3, B6 si B9 (acidul folic) si E, magneziu, potasiu, fier, iod. Acidul lactic din zeama de varza murata este furnizat de bacteriile din varza murata si a fost descoperit si folosit ca ferment de cel putin 4.000 de ani, avand un efect inhibitor asupra microbilor din intestine si fortifica sistemul imunitar.

Pe vremuri, zeama de varza acra era folosita ca leac pentru mai toate afectiunile sezonului rece. Varza murata in sare nu numai ca isi conserva si amplifica toate proprietatile si vitaminele, ajutand la tratarea bolilor de plamini, a constipatiei, a anemiei si a imbatrinirii premature.
Anemie
Fierul din varza murata ajuta la prevenirea anemiei (deficit de fier) si atenuarea efectelor secundare asociate cu aceasta afectiune (dureri de cap, oboseala, tulburari cognitive).
Sistem imunitar
Datorita sarurilor si mineralelor pe care le contine, zeama de varza murata previne infectiile respiratorii si contribuie la vitaminizarea organismului si la intarirea sistemului imunitar.
Sistem digestiv
Varza este renumita pentru continutul ridicat de fibre, si poate ajuta la eliminarea starilor de constipatie, balonare, crampe si gaze. Prin reglarea digestiei si a sistemului excretor poate preveni, de asemenea, afectiuni mai grave, cum ar fi ulcere gastrice si chiar cancer de colon.
Anti-ulceroasa
Varza murata, dar si zeama de varza contin vitamina U, vitamina anti-ulceroasa, care se distruge prin fierbere, de aceea varza murata si zeama se recomanda in tratarea bolilor ulceroase. Pentru ca stimuleaza arderea grasimilor si normalizeaza apetitul, varza si zeama de varza murata se recomanda, cruda, si in curele de slabire.

 

Citeste in continuare pe: naturavindecatoare.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă: 3001M-am măritat cu Ioan din dragoste, dar într-o zi mi-a tras o palmă pentru că era dezordine în bucătărie. În altă zi, cineva a bătut la ușa casei noastre 3539

18 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 116Romania anilor '60 descrisa SUPERB de americani! 76Timp de 20 de ani un cuplu a plantat două milioane de copaci. Animalele s-au reîntors cand totul a revenit la normal 4167Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 176O fetiţă prematură de 500g era foarte fragilă – aşa că doctorul foloseşte o pungă de sandwich pentru a o salva 3443Un polițist spune ADEVĂRUL – E concurs cine dă mai multe amenzi populației! 65491Spune și tu această Rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade 3051Nu te-ai fi gândit până acum: 7 schimbări care au loc în organismul unei femei după ce naște 1659
SuperClipuri.com 2021