SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

”Și cel mai urât bărbat înșală!” Reacția Mirelei Vaida: ”Mă faceți să mă duc acum acasă..."
Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele.

Atunci când iubeşte, o femeie va face toate eforturile din lume pentru a-şi consolida relaţia! Nu, nu vă gândiţi la spionatul partenerului, pentru că asta nu consolidează relaţia, ci o distruge .Cu toate acestea, la un moment dat, vreţi-nu vreţi, pot apărea umbre de îndoială asupra fidelităţii domnului care ne este alături. Chiar să vă înşele, în condiţiile în care vă spune şi vă demonstrează zilnic faptul că vă iubeşte? Nu este exclus, spun cercetătorii americani. Dar asta nu înseamnă că declaraţiile lui de dragoste sunt nişte minciuni. Doar că aşa sunt programaţi bărbaţii.

Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele. Nu pentru că şi-ar dori să mai cunoască şi alte femei, doar că aşa simt că îşi confirmă masculinitatea.

Chiar şi unii psihologi consideră că, uneori, bărbatul care calcă pe-alături nu va destrăma, în mod automat, relaţia pe care o are.

Cu toate acestea, stimaţi domni, nu vă periclitaţi familia doar pentru că aţi aflat ce au mai descoperit cercetătorii americani. S-ar putea ca partenerele dumneavoastră să nu suporte nici măcar ideea că au fost înşelate. Şi vă vor părăsi, fără regrete.

1. Ca sa fiu sincer, un barbat adevarat nu ar rani niciodata o femeie, si mai ales pe femeia pe care o inteleg ca fiind o extensie a lor. Barbatii adevarati se iubesc si au grija de ei insisi, asa cum au grija de cei care le sunt apropiati!, scrie Paul Hudson de la Elite Daily si ne place al naibii de mult argumentul sau, pentru ca este ADEVARAT.

2. Astfel de barbati ii trateaza pe oameni cu respect… si mai ales pe femeia cu care au o relatie. A insela inseamna a minti: sfarama increderea si arata ca iti pasa foarte putin de partenera ta ca iubita, prietena si fiinta umana. Si sa stiti, un barbat adevarat nu se intalneste cu o femeie pe care nu o iubeste sau pe care nu ar putea-o iubi intr-o zi, mai scrie Paul Hudson.

3. Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Barbatii inteligenti isi aleg femei inteligente, iar daca printr-un complex de imprejurari fac o alegere gresita, stiu sa puna punct si apoi sa mearga mai departe, scrie si bloggerul roman Vulpescu. Acesta mai arata ca intr-o relatie, e nevoie de multa inteligenta emotionala din partea barbatului: „Din punct de vedere emotional, mi-e greu sa spun ca stiu cati barbati inteligenti exista. Nu stiu daca a masurat vreodata cineva asta. De ce? Pentru ca inteligenta emotionala vine cu varsta si, din pacate, in unele cazuri nu vine deloc.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 41520 de fotografii care ne demonstreaza ce inseamna cu adevarat o zi grea 37

11 Fapte care ne pot schimba cunoștințele despre lumea in care traim 134210 celebrități care au rude celebre neașteptate 92916 Exemple uimitoare despre cum s-a schimbat lumea în ultimii 100 de ani 71315 celebritati care au ramas in istorie cu rochiile pe care le-au purtat la decernarea Premiilor Oscar 222Opreşte îmbătrânirea în 20 de zile urmand aceste reguli! 2219In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 9941O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 1313Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 329
SuperClipuri.com 2021