SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Clujana iese din insolvență și va deschide 8 noi magazine de încălțăminte
Fabrica de încălțăminte Clujana este pregătită pentru reintegrarea în economie, a anunțat CITR, firma care s-a ocupat de administrarea Clujana de când aceasta a intrat în insolvență.

Planul de reorganizare al Clujana S.A. a fost aprobat luni, 14 ianuarie, de către adunarea generală a creditorilor.

În trei luni de la aprobarea planului, Clujana va ieși din insolvență.

Principalele direcții strategice prevăd continuarea măsurilor adoptate în perioada de observație: deschiderea unui magazin în centrul Cluj-Napoca, începerea primelor campanii de marketing și relansarea brandului în mediul digital (lansarea website-ului, magazinului online și relansarea comunicării în social media).

Datorită acestor acțiuni, fabrica de încălțăminte a înregistrat în lunile octombrie-noiembrie 2018 o dublare a vânzărilor în magazine și o triplare a vânzărilor în rețeaua de distribuție din țară.

„Încă de la deschiderea procedurii, obiectivul nostru a fost de a restructura operațional compania și de a-i oferi șansa reală a unui nou început. Am transformat problemele Clujana în provocări, iar setul de măsuri inițiate în perioada de observație au avut un efect imediat – ritmul de creștere al vânzărilor ne-a depășit așteptările, iar cele două magazine au început să genereze profit operațional. Practic, a fost confirmarea unei strategii curajoase, propuse de o echipă entuziastă, cunoscută pentru soluțiile sale inovatoare pentru companiile în dificultate, a cărei implicare a generat rezultate spectaculoase”, a declarat Mariana Boiciuc, partner CITR Cluj, citată într-un comunicat de presă.

Strategia de reorganizare a Clujana S.A. prevede continuarea măsurilor începute în perioada de observație și deschiderea a 8 noi magazine de încălțăminte în București și în alte centre urbane – cele mai mari reședințe de județ – din România.

citeste continuarea: greatnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi! 459Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass" 2911

Acești artiști sunt atât de talentați încât nu o sa credeti ca aceste opere de arta nu sunt simple poze 16225 de fotografii rare care ne arată minunile naturii 99Andreea Ibacka a născut. Prima poză din maternitate: Ce nume dubios a ales Cabral pentru fetița lor: 16747 Insule pe care nimeni nu vrea să le cumpere chiar daca ar costa 1 Dolar 1054„Mongolii, ungurii, turcii, nemții, rusii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștri în două decenii”- un adevăr dureros rostit de un academician român 36263Avertismentul lui Arafat: Politia si Jandarmeria vor actiona daca oamenii se vor duce la biserica in noaptea de Inviere 7507 iluzii optice care i-au influențat pe utilizatorii de internet 25Lumea privită PRIN SMARTPHONE. Cum UITĂM să mai trăim în viaţa reală 69
SuperClipuri.com 2022