SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Clujana iese din insolvență și va deschide 8 noi magazine de încălțăminte
Fabrica de încălțăminte Clujana este pregătită pentru reintegrarea în economie, a anunțat CITR, firma care s-a ocupat de administrarea Clujana de când aceasta a intrat în insolvență.

Planul de reorganizare al Clujana S.A. a fost aprobat luni, 14 ianuarie, de către adunarea generală a creditorilor.

În trei luni de la aprobarea planului, Clujana va ieși din insolvență.

Principalele direcții strategice prevăd continuarea măsurilor adoptate în perioada de observație: deschiderea unui magazin în centrul Cluj-Napoca, începerea primelor campanii de marketing și relansarea brandului în mediul digital (lansarea website-ului, magazinului online și relansarea comunicării în social media).

Datorită acestor acțiuni, fabrica de încălțăminte a înregistrat în lunile octombrie-noiembrie 2018 o dublare a vânzărilor în magazine și o triplare a vânzărilor în rețeaua de distribuție din țară.

„Încă de la deschiderea procedurii, obiectivul nostru a fost de a restructura operațional compania și de a-i oferi șansa reală a unui nou început. Am transformat problemele Clujana în provocări, iar setul de măsuri inițiate în perioada de observație au avut un efect imediat – ritmul de creștere al vânzărilor ne-a depășit așteptările, iar cele două magazine au început să genereze profit operațional. Practic, a fost confirmarea unei strategii curajoase, propuse de o echipă entuziastă, cunoscută pentru soluțiile sale inovatoare pentru companiile în dificultate, a cărei implicare a generat rezultate spectaculoase”, a declarat Mariana Boiciuc, partner CITR Cluj, citată într-un comunicat de presă.

Strategia de reorganizare a Clujana S.A. prevede continuarea măsurilor începute în perioada de observație și deschiderea a 8 noi magazine de încălțăminte în București și în alte centre urbane – cele mai mari reședințe de județ – din România.

citeste continuarea: greatnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acestea sunt cele mai bune trucuri pentru a vă păstra mașina curată și ordonată 30220 de celebrități care s-au născut în același an insa arata complet diferit 381

Două mii de grădinari colindă ţara şi oferă gratuit seminţe ca să salveze legumele şi fructele româneşti 74823 de fotografii care ne arata ca unele persoane isi urmeaza propriile reguli 236616 bărbați celebri care au îmbătrânit superb 1049Lucruri interesante pe care nu le stiai despre creierul tau. 96322 de fotografii care ne arata de ce băutura este de obicei o idee proastă 4500Aspirina Este Solutia Pentru A Scapa De Bataturi, Crapaturi Si Varice! 514110 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 58120 de exemple care ilustreaza frumusetea urbana 95
SuperClipuri.com 2022