SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O șoferită de autobuz a făcut un gest impresionant pentru un copil rătăcit pe stradă
Un gest de umanitate din partea unei șoferițe de autobuz a devenit viralul zilei. În timp ce își făcea ruta obinuită, femeia a văzut un copil rătăcit, care alerga hoatic pe stradă. Afară nu erau mai mult de cinci grade, iar copilul era desculț și îmbrăcat în haine de vară.

Șoferița a oprit, a luat fetița de doar un an și jumătate și a urcat-o în autobuz, unde ea și ceilalți pasageri i-au oferit haine. Fetița a adormit imediat în brațele salvatoarei sale.

Autoritățile din Milwaukee unde a fost găsită fetița spun că aceasta ar fi fost dată afară din casă chiar de mama sa, care suferă de boli psihice. Polițiștii au înapoiat-o pe micută tatălui ei, iar acum fac cercetări pentru a stabili dacă mama sa are discernământul pentru a o crește în continuare. (sursa video edition.cnn.com)

sursa: profm.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 alimentele pe care nu trebuie să le spălați înainte de a le găti și 5 pe care trebuie să le spalati întotdeauna 1610Un român a cumpărat 500.000 de măşti şi a păzit TIR-ul în care le-a transportat cu arme de război 856

10 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuri 517Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 27413 Lucruri care s-au schimbat de-a lungul tImpului pana au ajuns sa fie de nerecunoscut 370516 hoteluri care știu cum să-și facă oaspeții fericiți 544Cele mai perfecte 30 de fotografii pe care le veți vedea vreodată 30520 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea 43Totul se întâmplă cu un motiv: Coincidențele nu există! 244Antonia nu și-a putut stăpâni lacrimile 72
SuperClipuri.com 2021