SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O șoferită de autobuz a făcut un gest impresionant pentru un copil rătăcit pe stradă
Un gest de umanitate din partea unei șoferițe de autobuz a devenit viralul zilei. În timp ce își făcea ruta obinuită, femeia a văzut un copil rătăcit, care alerga hoatic pe stradă. Afară nu erau mai mult de cinci grade, iar copilul era desculț și îmbrăcat în haine de vară.

Șoferița a oprit, a luat fetița de doar un an și jumătate și a urcat-o în autobuz, unde ea și ceilalți pasageri i-au oferit haine. Fetița a adormit imediat în brațele salvatoarei sale.

Autoritățile din Milwaukee unde a fost găsită fetița spun că aceasta ar fi fost dată afară din casă chiar de mama sa, care suferă de boli psihice. Polițiștii au înapoiat-o pe micută tatălui ei, iar acum fac cercetări pentru a stabili dacă mama sa are discernământul pentru a o crește în continuare. (sursa video edition.cnn.com)

sursa: profm.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un barbat si-a pus sotia sa aleaga intre el si cainii ei, iar femeia a rămas cu câinii 1033Româncă din Germania, despre lucrătorii sezonieri care fac probleme: „Condiţiile sunt mult mai bune. Nu i-a obligat nimeni să vină“ 23

N-o sa-ti vina sa crezi ce carti citeste acest baiat, vezi ce reactie au oamenii.. VIDEO 73722 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 658Motivul pentru care uşa închisă la cameră îţi poate salva viaţa în caz de incendiu 166De ţinut minte! Neurochirurgul Ciurea ne învaţă cele zece “porunci” care ne ţin sănătoşi 194420 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA! 6142Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copiii, iar motivele sunt destul de grave 939(FOTO)Unui câine i-a fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. „IMAGINI ȘOCANTE” (FOTO) 149 semne care dezvăluie că sunteți într-adevăr puternic mental 49
SuperClipuri.com 2022