SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce face acest pusti pentru a-si indeplini visul, te impresioneaza pana in maduva oaselor
Andrei este un puști din Bacău, de 18 ani. Licean, cu planuri mari. Dorește să dea la Facultatea de Informatică din Cluj, pasionat fiind de tot ce înseamnă calculatoare, fapt ce ni l-a confirmat chiar mama lui.

Am aflat de el dintr-un anunț postat pe mașini, anunț prin care își oferea serviciul de a curăța zăpada pentru a strânge bănuți cu scopul de a-și cumpăra un laptop performant, care să-l ajute să-și îndeplinească visul, acela de a urma o facultate. Pe noi, personal, ambiția lui ne-a emoționat și ne-am dori ca alături de voi, să dăm aripi planurilor de viitor ale acestui copil.
Suma necesară ar fi undeva între 4500-5000 de lei pentru un laptop și accesorii.

Contul în care puteți face donații este:
RO79BTRLRONCRT0268453301
Titular: Alexandru Ioana-Irina
CU PRECIZAREA LA DETALII: DONAȚIE ANDREI

Mulțumim, oameni frumoși!

Vom reveni de la fața locului, în clipa în care îi vom face surpriza lui Andrei și îi vom vedea împreună, bucuria pe chip. Înainte ca noi să mediatizăm povestea lui, era chiar dezamăgit de faptul că nimeni nu îl suna pentru a-i deszăpezi mașina.

sursa: Alexandru George

 

Actualizare: Numarul de telefon a fost sters deoarece problema a fost rezolvata.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cei mai frumoși oameni sunt cei care au pierdut totul, dar au găsit forțe să se ridice 50Cuvinte din limbajul corpului la bebeluși pe care le poți și mai ales pe care trebuie să le înțelegi 251

Un Singur Sâmbure Elimină Toate Pietrele Din Rinichi – O Veche Rețetă Indiană 3338510 trucuri pe care le pot folosi femeile pentru a rezolva instantaneu situațiile cele mai incomode 342Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajă 46912 personaje Disney care provin din oameni reali 121Aceste fotografii va vor emotioana. Priviti de ce! 1065Savanții afirmă că oamenii trecuți de 40 de ani, nu trebuie să lucreze mai mult de 3 zile pe săptămână! 292Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 10819 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 56
SuperClipuri.com 2021