SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine.
Viata este prea frumoasa si prea scurta ca sa o irosesti cu frica, indoiala si incercarea de a-i multumi pe altii.

1.Nu va mai temeti – Frica este bariera pentru cei slabi si piatra de temelie pentru cei puternici. Simte frica si du-te sa o intalnesti. Moartea vine pentru toata lumea, cu totii vom muri, insa cu cat ne vom teme mai putin, cu atat mai demn vei intampina sfarsitul vietii. ,,Ne nastem pe rand si plecam pe sarite.” spunea un roman. Mai mult de atat, Mantuitorul ne-a garantat ca cine crede in El, nu va muri, ci va trai. Dumnezeu e de partea noastra. Cine ne poate face rau?

2.Nu mai asculta de gura lumii. Nimeni nu trebuie sa-ti spuna cum sa-ti traiesti viata, in afara de Dumnezeu. Daca cei din jurul tau iti spun ca nu esti in stare sa faci ceva, ca este imposibil, crede in puterile tale, daruite de bunul Dumnezeu si demonstreaza-le ca poti face chiar si imposibilul. Dumnezeu a promis ca nu te va lasa cu nici un chip, El nu te va parasi. Puterea este in tine! In inima ta! In fiinta ta! Mantuitorul a spus ca „cel ce este in noi, este mai tare decat cel ce este in lume.” Si apoi „lumea si pofta ei piere, dar cine face voia lui Dumnezeu, va ramane in Veac.”

3.Incepe sa comunici cu oamenii buni care gandesc pozitv si sunt puternici in vorbe si fapte. Ei sunt cei ce iti vor reseta modul de gandire si ritmul de dezvoltare. Nu uita, ca Piatra din capul unghiului este Hristos, priveste la El, la Hristos! Cum poti vedea asta? In oameni buni, care au o gandire sanatoasa si le pasa de tine. Relatia cu acesti oameni te va ajuta sa-ti cresti increderea in tine si sa devii mai bun, mai performant. Oamenii buni si puternici nu se impiedica de lucruri marunte, poti si tu!

4.Cauta si modeleaza-ti propria cale. Nu incerca sa copiezi viata altora, a idoliilor sau nu stiu ce staruri, tu poti mai mult decat ei. Cel mai bun model este Hristos. Poti sa fii mai bun in felul tau. Numai urmand calea lui Hristos, iti poti gasi cu adevarat propria menire. Incearca azi sa fii mai bun decat ai fost ieri.

Nu uita ca fiecare zi este o noua sansa de a deveni mai bun. Viata inseamna echilibru si dezvoltare. Viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie traita dupa principiile Lui. Vrei sa fii fericit? Iubeste-L pe Dumnezeu si pe semenii tai!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

32 de ilustrații care ne prezinta realitatea cruda din societatea modernă 16712 capcane psihologice pe care le poți folosi începând chiar de acum 4833

15 fotografii super creative făcute la Turnul Înclinat din Italia 277Fiecare rid de pe fața ne trimite un mesaj despre sănătatea noastră , iată 8 lucruri importante pe care le putem afla cu ajutorul lor! 895Micuţa invadează spaţiul câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase 216160 de minute, pe această bicicletă, oferă energie timp de 24 de ore, casei tale 935 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 2273Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină” 10La farmacia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, se vând măşti sanitare la suprapreţ şi fără bon fiscal 339 moduri simple prin care putem diferentia un parfum autentic de unul fals 1164
SuperClipuri.com 2023