SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, dintre care pe unele chiar le folosim
13. Penicilina – 226 de dolari pe galon

Penicilina este un grup mare de antibiotice care includ penicilina V, penicilina G, penicilina benzatina si penicilina procaina. Penicilina este folosită în principal pentru a trata diferite infecții.

12. Ulei esențial de patchouli – 605 $ pe galon

Acest ulei esențial scump este produs din frunzele proaspete sau uscate ale plantei numite Pogostemon. Uleiul funcționează ca un antiseptic, ajutând la tratarea febrei, a infecțiilor fungice și chiar a pietrelor la rinichi. Aroma combate mirosul rău al corpului.

11. Sânge uman – 1.330 dolari / galon

Un corp uman complet crescut are 1,3 galoane de sânge, constând din plasmă și celule. Corpul tau nu poate functiona fara sange. Astăzi mulți oameni donează sânge, totuși, procesarea și stocarea sângelui este un proces costisitor. Acest lucru explică prețul.

10. Acid gama-hidroxibutiric (GHB) – 2.210 dolari per galon

GHB, cunoscut și ca acid 4-hidroxibutanoic, este utilizat în principal pentru a trata narcolepsia, insomnia, cataplexia și alcoolismul. Este, de asemenea, un produs al vinului, al fructelor citrice și al fermentației de carne de vită. Vânzarea GHB este ilegală în multe țări.

9. Lac de unghii – 2.200 de dolari pe galon

Acesta este prețul lui Essie , marca care produce unele dintre cele mai bune  și mai strălucitoare lacuri din lume. Există o mulțime de mărci de înaltă calitate care pretind prețuri chiar mai mari pentru un lac de unghii.

8. Cerneală neagră pentru imprimante – 2.380 $ per galon

Uimit? Și noi am fost! Și asta nu este chiar cea mai scumpa. Dar trebuie să știți că vorbim despre cerneluri de înaltă calitate de la branduri bine-cunoscute . Companiile cheltuiesc sume mari de bani pentru cercetarea și dezvoltarea celei mai bune cerneli.

7. Mercur – 2.966 dolari pe galon

Mercurul este singurul metal care rămâne lichid la temperatura camerei. Este utilizat în principal în producția de termometre. Cu toate acestea, industria chimică, producția de metale și agricultura o consideră utilă.

6. Insulină – 13.100 USD per galon

Insulina este făcută natural în organism prin pancreas. Aceasta susține nivelul de glucoză din sânge și îmbunătățește procesele metabolice. Insulina este un medicament esențial pentru tratarea diabetului.

5. Chanel No. 5 – 23.300 de dolari pe galon

Parfumul legendar este cunoscut in toată lumea. A intrat prima dată în vânzare în 1922, iar Chanel No. 5 ocupă încă un loc de top pe piață. Petalele de flori și esența unei rădăcini rare fac sa fie Chanel No. 5 atât de scump.

4. Sânge de crab – 53.250 de dolari pe galon

Acest sânge de crab nu conține hemoglobină. În schimb, ei folosesc hemocianina, care o face albastră. Când apar agenți patogeni sau bacterii, sângele se incheagă foarte repede. Această calitate este foarte valoroasă în farmacologie pentru detectarea endotoxinelor în analizele medicale. Crabii sunt eliberați după ce sângele lor a fost extras.

Majoritatea medicamentelor pe care le folosim astăzi au fost testate folosind sânge de crab.

3. Venin de cobra – 135.700 de dolari pe galon

Cobra  este unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume. Numai o mușcătură este suficientă pentru a paraliza un elefant . Oamenii își riscă viața când colectează veninul cobrei. Cu toate acestea, este foarte valoros pentru producerea de medicamente care ar putea ajuta la vindecarea bolilor Parkinson și Alzheimer, tratarea schizofreniei și combaterea depresiei.

2. Venin de Scorpion – 34.626.000 dolari pe galon

Proteina din venin este utilizată pentru tratamentul afecțiunilor cum ar fi scleroza multiplă, artrita reumatoidă și boala inflamatorie intestinală.

1. Cel mai scump alcool din lume – 35.598.000 dolari pe sticlă

Da, ai văzut asta bine. Acesta este prețul lui D’Amalfi Limoncello Supreme . Băutura este preparată folosind lămâi din dealurile Amalfi, în conformitate cu rețete tradiționale italiene. Cu toate acestea, nu este ceea ce o face atât de scump. Sticla este acoperita cu 3 diamante care cântăresc 13 karate si un diamant rar care cântărește 18,5 karate este plasat în mijloc.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de oameni care și-au dorit un câine, dar au obținut un "prieten urias" 609Un elev român este noul campion mondial la Microsoft Word 246

1.000 de lei, „taxa de Rai” cerută de un preot pentru o familie săracă lipită 32799Unic in lume „satul de marmura" se afla in Romania si o sa devina curand cel mai vizitat loc din tara!!! 8310 Celebrități care se ocupă mai mult de această lume decât de bani 104Cura cu sfeclă rosie + morcov – o combinaţie câştigătoare în tratarea acestor boli grave 3568Femeile care aleg să fie singure pentru mai mult timp, sunt mai fericite 208Un bărbat a fost părăsit de iubită. La scurt timp, a câştigat 30 de mil. $ la loto 222120 de animale care sunt cu mult mai mari decat te-ai fi asteptat 1367Este conceptul "bărbatului potrivit" un vis? 60
SuperClipuri.com 2022