SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească
Putem fi de acord că pisicile sunt speciale aşa cum sunt, totuşi există anumite exemplare care nu au avut o viaţă uşoară şi pot să nu fie atât de „atrăgătoare” privirilor noastre.

Acesta este şi cazul lui Gülümser, o pisică fără stăpân din Istanbul, Turcia, care a dus o viaţă pe care niciun animal nu ar trebui să o trăiască vreodată.

Din momentul în care Gülümser a venit pe lume, aceasta a locuit în mijlocul gunoaielor şi murdăriei de pe străzile aglomerate ale oraşului Istanbul. Primele patru săptămâni din viaţă ea a strigat constant după ajutor. Dar deşi mulţi au venit să se uite la ea, nimeni nu a făcut nimic concret pentru a o ajuta.

Gülümser, care înseamnă „cea care zâmbeşte întotdeauna” în limba turcă, era desfigurată – gura îi era ruptă, îi lipsea o ureche, abia mai avea limbă, iar faţa îi era plină de viermi şi căpuşe. Arăta atât de neobişnuit, încât curând a devenit cunoscută sub numele de „pisica monstru”.

Nimeni nu era dispus să salveze biata creatură – până într-o zi, când o fetiţă de 7 ani a auzit strigătele disperate ale pisicii. Fetiţa s-a apropiat şi a descoperit-o ascuzându-se de frică într-un tomberon.

Ea a vrut imediat să o ajute şi a insistat să ia pisicuţa acasă. Tatăl acestei fetiţe este medic şi a decis să încerce să trateze bietul animal. Şi aşa a început lungul drum de recuperare pentru micuţa Gülümser.
Gülümser a primit medicamente, alimente, dragoste şi intervenţii chirurgicale reconstructive atât de necesare.

Uimitoarea transfomare
Beneficiind de multă dragoste şi îngrijiri, încet, încet, mica pisica a început să se transforme. Era plină de curaj şi hotărâre.

Doar priviţi-o cum arată acum – este o felină superbă, trăind o viaţă fericită într-un cămin permanent – toate acestea mulţumită unei fetiţe cu o inimă de aur.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 Fapte curioase despre cum aspectul tău spune multe despre tine 5455Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum" 194

12 calități ale bărbaților care fac femeile să-și piardă mințile 2035Calausul, dans traditional Romanesc.. Vezi cat de frumos danseaza acesti baieti.. VIDEO 102423 de situații pe care doar persoanele care au trecut prin asta le poate înțelege 774Cum ar fi arătat Michael Jackson dacă nu și-ar fi modificat niciodată înfățișarea 83824 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 4575 greșeli pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile si care ne pot afecta sanatatea 26217 descoperiri bizare care au uimit intreaga lume 1068Ioana Tufaru a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit! Iata cat de schimbata este! 3454
SuperClipuri.com 2023