SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 fotografii amuzante, în spatele cărora este o poveste
De fiecare dată când vedem tot felul de lucruri fără a cunoaște întreaga poveste și împrejurările în care s-au produs, le definim ca fiind foarte ciudate. Fie că s-au produs datorită unei combinații fericite de circumstanțe, fie că datorită umorului și creativității năucitoare ale unora, totuși unele întâmplări sunt cu adevărat deosebite.

Am adunat câteva astfel de lucruri unice, care vor rămâne ciudate pentru noi și asta doar pentru că povestea din spatele lor ne este necunoscută.

Vă propunem să încercați să vă imaginați contextul în care au fost făcute aceste imagini și să dați propria apreciere acestora.

– Domnișoară, haideți să vorbim puțin, până când prințul va veni.

Cabina telefonică al lui Aquaman.

De ce nu? Mai ales dacă casa este în reparație

Îmi doresc doar să nu întâlnesc noaptea un astfel de tablou

Se pare că în această curte locuiesc cei mai pașnici oameni din lume.

Mă întreb doar ce s-a întâmplat aici?

Când, în același timp, mergeți într-o călătorie cu autotrenul și într-o croazieră fluvială

Doar multe semne de întrebare, fără nicio explicație

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fotografii care arata cat de frumoasa era viata bunicilor noștri in tinerete 1211Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 1993

Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu 17865 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 1138Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 55210 Mudre importante care pot aduce beneficii de sănătate uimitoare. 49921 de fotografii in care oamenii striga literalmente dupa ajutor 1214De ce este bine să avem un prieten apropiat din zodia Balanță! 544Polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. Video 238Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 32972
SuperClipuri.com 2021