SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 fotografii amuzante, în spatele cărora este o poveste
De fiecare dată când vedem tot felul de lucruri fără a cunoaște întreaga poveste și împrejurările în care s-au produs, le definim ca fiind foarte ciudate. Fie că s-au produs datorită unei combinații fericite de circumstanțe, fie că datorită umorului și creativității năucitoare ale unora, totuși unele întâmplări sunt cu adevărat deosebite.

Am adunat câteva astfel de lucruri unice, care vor rămâne ciudate pentru noi și asta doar pentru că povestea din spatele lor ne este necunoscută.

Vă propunem să încercați să vă imaginați contextul în care au fost făcute aceste imagini și să dați propria apreciere acestora.

– Domnișoară, haideți să vorbim puțin, până când prințul va veni.

Cabina telefonică al lui Aquaman.

De ce nu? Mai ales dacă casa este în reparație

Îmi doresc doar să nu întâlnesc noaptea un astfel de tablou

Se pare că în această curte locuiesc cei mai pașnici oameni din lume.

Mă întreb doar ce s-a întâmplat aici?

Când, în același timp, mergeți într-o călătorie cu autotrenul și într-o croazieră fluvială

Doar multe semne de întrebare, fără nicio explicație

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 40528Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 2096

Institutul din Timișoara, detalii de ultimă oră! „Să lămurim odată pentru totdeauna: Avem vaccinul împotriva COVID-19!” 19639 celebritati care au fost răţuştele cele urâte ale liceului , insa au devenit idoli pentru milioane de oameni 1998 lucruri pe care părul ți le poate spune despre sănătatea ta 104022 de fotografii care ne dovedesc ca nimeni nu ne va iubi la fel de mult ca mama si tata 42512 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult 1873Fiecare rid de pe fața ne trimite un mesaj despre sănătatea noastră , iată 8 lucruri importante pe care le putem afla cu ajutorul lor! 895Cum arătau 20 de prezentatori de emisiuni TV cand erau tineri si la inceputul carierei 101Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum" 188
SuperClipuri.com 2022