SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 imagini cu decoraţiuni de Crăciun din spitale care demonstrează că asistentele au inimi de aur
Spitalele şi spiritul Crăciunului sunt două lucruri pe care rareori le asociem. Spitalele sunt slab decorate, nu foarte colorate – şi mai presus de toate acestea, nu sunt locurile ideale pentru a-ţi petrece timpul – în special în perioada Crăciunului.

Dar, ca şi cum asistentele medicale nu ar fi fost deja destul de dedicate muncii lor, unele dintre ele au decis să demonstreze că au o imaginaţie impresionantă pentru a aduce puţină bucurie de Crăciun, atât pacienţilor, cât şi celor dragi lor.

Iată nouă exemple minunate de asistente medicale care utilizează în moduri creative materiale din spital pentru a realiza decoruri de Crăciun foarte expresive.

1. Un grafic ECG din beteală verde.

2. Un pom de Crăciun realizat din mănuşi de vinil umflate.

3. Iată şi versiunea neumflată

4. O coroană realizată din ploşti

5 …precum și alta din borcănele pentru recoltare.

6. Transfuzie în formă de șosetă.

7. Și aici, o transfuzie ca ornament în brad.

8. Recepţia unui spital.

9. Şi în final: copiii nou-născuți sunt adorabili în aceste şosete.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ovidiu Avădanei, elevul roman care a fost declarat campionul olimpiadelor de matematica din Europa 130E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 128

11 ingrediente despre care nu stiai ca se gasesc in produsele pe care le consumam zilnic 3527 lucruri uimitoare pe care le puteți face cu telefonul dvs. smartphone 1534Un test surprinzător care va dezvălui adevărul despre dumneavoastra 27315 Fotografii care aproape că ne-au făcut să credem ca exista calatoria in timp 327828 de pariniti care au invatat cum sa faca lucrurile mult mai usor 15610 fapte inegalabile despre Japonia, văzute prin ochii oamenilor care s-au mutat acolo din vest 23418 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 49824 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 63
SuperClipuri.com 2021