SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele
Pe marele ecran, celebritățile par a fi perfecte, arătând nemaipomenit în fiecare secundă. Dar ele sunt la fel ca noi, cu propriile plăceri nevinovate, care nu sunt întotdeauna bune pentru corp.

Bright Side a găsit 10 vedete de cinema care cred că viața este pe deplin mai bună decât o dieta și se simt absolut mulțumiți de ei înșiși.

Jennifer Love Hewitt

Ea a devenit mama a două fete și a câștigat 20 de lire sterline, dar acest lucru nu o deranjează deloc. Jennifer spune că se simte mai fericită și mai feminină acum decât oricând și că nu doreste sa slabeasca.

Eva Longoria

Această frumoasă doamnă s-a căsătorit pentru a treia oară în mai 2016 și a fost atat de indragostita în timpul lunii de miere, încât a uitat totul despre corpul ei. Cu toate acestea, acest lucru nu pare să o deranjeze pe Eva sau pe sotul ei – sunt împreună tot timpul, se sărută cu bucurie in fata paparazzilor.

Kelly Clarkson

Russell Crowe

E greu să recunoști gladiatorul mic în acest mare om acum, dar Russell este întotdeauna gata să se schimbe pentru un rol: a câștigat aproape 50 de kilograme pentru The Nice Guys . A trecut un an de la difuzarea filmului, însă actorul nu pare să se deranjeze prea mult de forma sa. Chiar spune că este destul de plăcut să câștigi kilograme în plus.

Tyra Banks

Kelly Osbourne

Vin Diesel

Actorul este mereu puternic în filmele sale. Insa kilogramele s-au acumulat. Vin a fost perfect calm în privința asta, deoarece putea sa se intoarca mereu la formele sale. Și el a dovedit-o: în Fast@Furious el este la fel de impecabil ca niciodată.

Kate Winslet

Kate este ceea ce ați numi atipic pentru Hollywood: nu s-a străduit niciodată sa fie perfectă și chiar se disprețuiește că a pierdut în greutate pentru anumite roluri. Actrița preferă să-și petreacă timpul liber cu cei trei copii ai săi, fără a lucra, și nu-i este rușine de asta.

Jennifer Lawrence

Adele

Diva britanică a fost deseori criticată pentru că a fost prea cu forme. Karl Lagerfeld a spus că are o față divină, dar este „cam grasă”. În 2015, Adele a pierdut brusc peste 30 de kilograme; totuși, acest lucru nu a durat mult și s-a întors la forma initials, crescand și mai mult, creând propriul brand de îmbrăcăminte.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum s-a trait in Romania in anii ’70- ’80? Cine spune ca se murea de foame si nu aveam nimic va minte!!! 14022Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult 608

Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 1148Vulpița de la Antena 1 a dat marea lovitură. Câți bani a făcut în doar 24 de ore 103Cine a spus ca Fetele nu se gandesc la prostii cu Barbatii, trebuie sa vada acest VIDEO.. 4373Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 584S-a intors acasa dupa 3 saptamani de absenta. Priviti reactia calului cand o vede!Incredibil 2434514 imagini amuzante care ne arata cat de mari sunt diferentele intre femei si barbati 51017 oameni care ne demonstreaza ca orice este posibil daca ne dorim cu adevarat 296Cel puțin 50000 de părinți au motive sa-i mulțumească ,iar unii drept recunoștiintă i-au înfipt cuțitul în spate atunci cand i-a fost mai greu! 501
SuperClipuri.com 2022