SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

27 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme
Animalele de companie sunt animalele domestice pe care omul le întreține și le îngrijește în preajma căminului pentru a comunica și pentru a primi emoții pozitive. De obicei manifestă o atitudine tolerantă față de om. Prin aceasta se deosebesc de animalele de gospodărie, întreținute în mod special pentru munca fizică depusă și bunurile alimentare și materiale furnizate.

Cele mai cunoscute animale de companie sunt câinii și pisicile. O răspândire mai modestă o au păsările (de obicei papagali, canari, porumbei), rozătoarele și peștii. Se consideră animale de companie exotice reptilele (broaște țestoase terestre, șopârle, șerpi), maimuțele și unele specii de arahnide.

Unele animale de gospodărie pot fi considerate animale de companie. Printre acestea se numără calul, măgarul, cămila, elefantul indian și lama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste 20 de imagini făcute in Photoshop te vor face sa razi copios 3515(VIDEO)Scandalos! Fermier amendat pentru că își irigă culturile! 47

10 MOMENTE ÎN CARE AI NEVOIE DE MAMĂ, CHIAR DACĂ EȘTI DEJA MARE. EMOTIONANT DE CITIT! 169Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri? 11Cele mai eficiente 6 exerciții pentru a scapa de gușă 487Legatura dintre INFARCT SI APA – Este foarte bine de stiut! 1904ACUZAŢII GRAVE făcute de Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 405615 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 12410 locuri care ii pot încânta chiar și pe cei care au văzut totul 377În spatele ușilor din harem: Care este viața reală a soțiilor din tarile arabe 6776
SuperClipuri.com 2023