SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

27 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme
Animalele de companie sunt animalele domestice pe care omul le întreține și le îngrijește în preajma căminului pentru a comunica și pentru a primi emoții pozitive. De obicei manifestă o atitudine tolerantă față de om. Prin aceasta se deosebesc de animalele de gospodărie, întreținute în mod special pentru munca fizică depusă și bunurile alimentare și materiale furnizate.

Cele mai cunoscute animale de companie sunt câinii și pisicile. O răspândire mai modestă o au păsările (de obicei papagali, canari, porumbei), rozătoarele și peștii. Se consideră animale de companie exotice reptilele (broaște țestoase terestre, șopârle, șerpi), maimuțele și unele specii de arahnide.

Unele animale de gospodărie pot fi considerate animale de companie. Printre acestea se numără calul, măgarul, cămila, elefantul indian și lama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

23 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 4301Sfaturi pentru atunci când mănânci în oraș — Doza de Sănătate 7

30 de fotografii rare pe care nu le veți vedea nicioddata în cărțile de istorie 4145Unic in lume „satul de marmura" se afla in Romania si o sa devina curand cel mai vizitat loc din tara!!! 83Orice Gospodina trebuie sa vada asta.. Cum poti sa gatesti aceasta gustoasa si frumoasa placinta ? Imi lasa gura apa cand vizionez acest video - VIDEO 41777O mamica din public l-a luat pe acest Pusti sa danseze.. Dar stai sa vezi UNDE a pus acesta MANA.. Vezi VIDEO 58907Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 19Luna nouă în Gemeni și Luna plină din Săgetător: Universul ne oferă noi oportunități 17518 Situații neașteptate care va pot distruge vacanța 11810 alimente sănătoase care vă pot dăuna dacă sunt consumate incorect 97
SuperClipuri.com 2022