SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

27 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme
Animalele de companie sunt animalele domestice pe care omul le întreține și le îngrijește în preajma căminului pentru a comunica și pentru a primi emoții pozitive. De obicei manifestă o atitudine tolerantă față de om. Prin aceasta se deosebesc de animalele de gospodărie, întreținute în mod special pentru munca fizică depusă și bunurile alimentare și materiale furnizate.

Cele mai cunoscute animale de companie sunt câinii și pisicile. O răspândire mai modestă o au păsările (de obicei papagali, canari, porumbei), rozătoarele și peștii. Se consideră animale de companie exotice reptilele (broaște țestoase terestre, șopârle, șerpi), maimuțele și unele specii de arahnide.

Unele animale de gospodărie pot fi considerate animale de companie. Printre acestea se numără calul, măgarul, cămila, elefantul indian și lama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 898Acesta este cel mai tare DANS pe cea mai ascultata MELODIE ARABEASCA! Nu ai cum sa REZISTI sa stai pe scaun! 95729

Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050 30220 de lucruri nebunești din Coreea de Sud care ne arata ca este de diferit stilul de viata in aceasta tara 54714 celebrități care seamana foarte mult cu oamenii din fotografiile vechi 135Lumea noastră se va schimba până în 2099, conform unui specialist ale cărui predicții sunt adevărate în 86% din cazuri 14368 oameni care s-au căsătorit cu lucruri bizare 1273Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 1815 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 65Care este motivul pentru care mama este intodeauna mama 150
SuperClipuri.com 2021