SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori
Câţiva tineri portughezi ieşiseră la o plimbare cu bicicletele pentru a se bucura de frumoasele peisaje dintr-o pădure din Portugalia.

Dar, în loc să aibă parte de o experienţă plăcută în natură, au fost martorii unei scene inimaginabile; un câine legat de un copac atât de strâns, încât abia putea să-şi mişte capul şi atât de slăbit de foame că abia putea să mai stea pe propriile picioare. Când bicicliştii au văzut câinele, nu şi-au putut crede ochilor. O persoană fără inimă îl legase de un copac într-o zonă pustie de pădure.

Câinele era legat atât de strâns, încât abia se putea mişca.

Nimeni nu ştia de cât timp se afla în acel loc până să fie găsit de către biciclişti. Dar era foarte slab şi abia se putea mişca. După cum puteţi vedea în imagini, coastele începuseră să i se vadă, un semn clar că nu se mai hrănise de zile bune. Cine a fost capabil de acest act de cruzime trebuie să fi ştiut că patrupedul va muri de foame.

Găsit la timp de către bicicliști
Din fericire, aceşti biciclişti au ajuns în zonă şi au văzut câinele; era atât de slăbit încât nici să latre nu mai putea. S-au apropiat de el cu atenţie; trebuie să fi fost atât de obosit şi înspăimântat, încât nici nu ştia cum să reacţioneze atunci când oamenii s-au apropiat de el.

Câţiva bărbaţi îl mângâie cu prudenţă şi îl lasă să îi adulmece pentru a-i câştiga încrederea, în timp ce alţii îi oferă de mâncare. Hrana pare să îl calmeze şi, în timp ce era distras, unul dintre biciclişti taie funia şi îl eliberează.

Consideraţi drept eroi
Mai multe organizaţii ce militează împotriva abuzului asupra animalelor din Portugalia au luat în vizor acest caz teribil şi au lăudat bicicliştii, salutându-i pe eroi pentru salvarea acestui biet câine.

Este greu de înţeles cum se poate gândi cineva să lege un câine de un copac în pădure şi să-l lase să moară de foame. Este o cruzime dincolo de cuvinte. Multe mulţumiri acestor biciclişti care l-au găsit şi salvat la timp. Sperăm ca acest câine să se recupereze din calvarul groaznic prin care a trecut şi să-şi găsească o familie unde va primi toată iubirea şi siguranţă de care are nevoie.

Distribuiţi acest articol ca un omagiu adus acestui grup minunat de salvatori de animale!

sursa: www.livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de rochii care arată total diferit cand sunt purtate de modele sau de diferite celebritati 1234Cum se va schimba lumea noastră până în 2099, conform unui futurologist al cărui predicție este adevărata în 86% din cazuri 2430

15 lucruri unice care demonstreaza ca japonezii traiesc in anul 3040! 8537Incredibil ! Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! "A fost doar o minciuna pentru ca am fost santajat " - VIDEO 1602510 Fenomene curioase care apar pe planeta noastră, precum Gogoși de zăpadă sau Ploaia rosie! 861Cercetatorii au descoperit semintele care regenereaza tendoanele si elimina durerea de articulatii! 1460Botoşani: Autorităţile au interzis sacrificarea porcilor din zona focarului de pestă porcină fără aviz de la medicul veterinar 83Înşelăciune cu măşti medicinale la o farmacie din judeţul Maramureș 27Acești artiști sunt atât de talentați încât nu o sa credeti ca aceste opere de arta nu sunt simple poze 161Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto” 1330
SuperClipuri.com 2021