SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

La 2 zile după ce și-a îngropat soțul a intrat pe laptopul lui. Atunci a înțeles totul. S-a prăbușit
O tânără care și-a pierdut soțul a intrat, la doar două zile după înmormîntare, pe laptopul lui. A găsit ceva care a cutremurat-o. Emma Weaver încerca să-și adune viața pe bucățele, după ce soțul ei, prim locotenent al Armatei SUA Todd Weaver, a fost omorât în timpul serviciului în Afghanistan.

Emma își aducea bine aminte cum la funeraliile soțului a primit drapelul cu care era acoperit sicriul, ținând-o în brațe pe tânăra lor fiică, Kylie, scrie Peerfectmedia.info. La două zile după înmormântare, ea a deschis laptopul răposatului ei soț și a rămas tablou. Pe desktop erau două documente Word. Unul se numea ”Dragă Emma”, celălalt – ”Dragă Kylie”. Neștiind ce o aștepta, podidind-o lacrimile, Emma a deschis cele două documente și a citit scrisorile lăsate de Todd ei și fiicei lor.

Scrisoarea Emmei suna astfel:

Dragă Emma!
Dacă citești asta înseamnă că nu m-am întors acasă și, respectiv, nu am putut să-ți amintesc cât de tare te iubesc.
Te iubesc mult, scumpo, și mereu te voi iubi. Și chiar dacă acum nu-ți sunt alături, să te liniștească totuși gândul că te privesc de sus. Eu nu am dispărut, duhul meu mereu va fi cu tine. Eu știu că ți-e greu acum, dar știu că ești și foarte puternică.

Nu uita: Dumnezeu știa ce va fi mai bine pentru noi, înainte chiar de nașterea noastră. Să te liniștească acest gând. Nu a fost întâmplător. Chiar dacă ți-e greu să crezi asta acum, odată totuși vei crede.
Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Eu nu-mi închipui o soție mai grijulie, mai frumoasă și mai iubitoare pentru mine.

Amintirile despre ultimii noștri ani împreună sunt cele mai frumoase în viața mea. Și chiar dacă se pare că viața mea s-a întrerupt prematur, eu am trăit o viață la care mulți doar visează. Eu m-am căsătorit cu femeia ideală. Am o fiică extraordinară care îmi trezește admirația în fiecare zi. Am avut și doi câini mișto – cel puțin un timp îndelungat. Nici nu pot visa la ceva mai mult.

Dacă ești tristă, amintește-ți cât ne-a fost de bine. Uită-te la fiica noastră cât e de frumoasă! Fii puternică de dragul ei. Amintește-i despre tata și spune-i că am iubit-o mai mult decât orice pe lumea asta. Spune-i că tata e acum în Rai, că se va uita la ea și o va proteja în fiece minut din fiecare zi.

Te iubesc, Emma. Să nu te temi niciodată să faci ce trebuie pentru fericire. E foarte important să găsești mai departe fericirea în viață. Chiar dacă ți s-ar părea că este imposibil acum, nu deznădăjdui! Înainte sunt vremuri mai bune. Aveți înainte cu Kylie o viață minunată și sunt fericit că am putut împărtăși cu voi măcar o parte.
Eu te iubesc. Soțul tău iubit.

Când Emma a deschis a doua scrisoare, ea a citit:

Dragă Kylie, soarele meu! Chiar dacă poate nu mă ții minte, aș vrea să știi cât de tare te iubește tata. Eu am plecat în Afganistan când tu aveai 9 luni. Cel mai greu lucru ce mi s-a întâmplat în viață a fost să mă despart de tine. Tu ești la mine atât de deosebită, soarele meu, un adevărat dar de la Dumnezeu. Ziua când te-ai născut a fost cea mai frumoasă zi din viața mea.

Când ți-am văzut zâmbetul, mi s-a topit inima. Tu ai fost soarele meu – viața mea nu era completă până nu te-ai născut tu. Cât de mult îmi pare rău că nu am să te pot vedea cum crești! Dar ține minte: tatăl tău nu a dispărut. Eu sunt în Ceruri acum și te privesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Ești foarte norocoasă că ai așa o mamă minunată.

Străduie-te să fii bună și ajut-o în toate. Nu uita să te rogi nopțile și să fii recunoscătoare pentru tot binele ce îl ai. Nu uita niciodată că ești foarte importantă și trebuincioasă altor oameni. Noi te iubim foarte-foarte tare. Când vei fi mai mare și vei pleca la școală, străduie-te să înveți cât mai multe despre lumea în care trăiești. Întotdeauna poartă-te cu grijă și bunătate cu cei din jur și vei vedea că lumea se va purta la fel cu tine.

Însă dacă ceva nu merge așa cum dorești, ține minte: Dumnezeu știe ce e mai bine pentru tine și într-un sfârșit totul neapărat se va primi. Pe tine te așteaptă un viitor luminos. Bucură-te. Și ține minte: tatăl tău se va mândri cu tine și te va iubi. Întotdeauna vei fi soarele meu.

Cu multă dragoste,
Tatăl tău.

Inițial Emma nu dorea să împărtășească cu lumea aceste scrisori, dar a decis mai târziu că ele ar putea ajuta altor oameni ce au retrăit o situație asemănătoare.

sursa: https://loon.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un ofițer de poliție se îmbracă ca supereroii să înveselească copiii bolnavi și avem nevoie de mai mulți eroi ca el 233Cum să creșteți lalele în vază și să vă bucurați mereu de acel buchet frumos viu colorat si parfumat ! 600

25 de designeri care cu siguranta si-au semnat demisia dupa aceste proiecte 80Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată. Renunță a mai fi în preajma lor 200710 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel 2754Ce se intampla daca stai întins 10 minute pe zi timp de 30 de zile, iată ce se schimba in organismul tau 659Am testat cele mai populare 14 trucuri culinare ale Internetului, priviti care a fost rezultatul 14407 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 724MULȚUMIM EROILOR DIN LINIA 1: 206 dintre pacienți au fost declarați vindecați. 225Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 27
SuperClipuri.com 2022