SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul
Membrii unei familii regale se vor bucura întotdeauna de simpatia oamenilor. Nenumăratele vizite în diferite ţări sau capitale îi aduc în contact cu aceştia, uneori chiar şi de mai multe ori. Văduva unui veteran de război a avut parte de cea mai frumoasă surpriză atunci când un membru al Casei Regale a Marii Britanii nu a ales să treacă nepăsător pe lângă ea, ci i-a oferit un moment nespus de emoţionant.

Dragostea pentru ţară şi pentru conducătorii acesteia se simte, se moşteneşte şi se duce mai departe, chiar dacă cei care şi-au dat viaţa pe frontul de luptă nu mai sunt printre noi. Deşi soţul său a pierit, Daphne Dunne nu a uitat niciodată că acesta şi-a dedicat întreaga viaţă patriei sale şi a continuat să preţuiască nespus Familia Regală a Regatului Unit al Marii Britanii. În topul preferaţilor săi se află prinţul Harry, pe care şi-a dorit cu ardoare să îl întâlnească ori de câte ori ajungea în Sidney, acolo unde ea locuieşte.

Pentru prima dată avea să îl cunoască în urmă cu 2 ani, iar când Prinţul Harry a revenit în Sidney, bătrânica de 97 de ani l-a aşteptat în mulţime, pe o ploaie crâncenă, sperând că acesta o va recunoaşte. Purtând cu mândrie medaliile primite de soţul său, Daphne a aşteptat timp de două ore ca Prinţul Harry să îşi facă apariţia, iar când acest lucru s-a întâmplat, toate speranţele sale au devenit realitate.

Cu o bunătate ieşită din comun, Prinţul Harry s-a aplecat asupra bunicuţei, a luat-o în braţe şi chiar i-a oferit o sărutare pe obraz. Toţi cei prezenţi au fost emoţionaţi de această reîntâlnire frumoasă. Tot respectul pentru astfel de oameni care ştiu să îşi respecte poporul!

sursa: LiveBiz.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Momentul în care o groapă uriașă a înghițit 21 de mașini din parcarea unui mall 10414 imagini amuzante care ne arata cat de mari sunt diferentele intre femei si barbati 534

Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 5076Istoria impresionantă de viață a solistei brunete din legendara trupă ABBA 287710 celebrități care nu sunt obișnuite să cheltuiască bani aiurea 9015 ilustratii despre cum arata dragostea atunci cand nimeni nu o vede 374Cuplul a trebuit să divorțeze din motive personale. Scrisoarea lui, deschisă, către fosta soție, a primit aplauze, pe Internet 1901Cum mananci, asa traiesti – Cele 12 reguli de aur ale alimentatiei 8908Pilda celor doi pomi... O citești într-un minut și o ții minte toată viața! 562Foarte trist si Emotionant ! Iata ultima melodie a Denisei Manelista inainte sa moara ! Nu a mai apucat sa o lanseze oficial ! - VIDEO 15822
SuperClipuri.com 2023