SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!
Bunică în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!

Se întâmplă adesea ca un agent imobiliar lipsit de scrupule, isi foloseste toate metodele într-un mod fraudulos pentru a vinde un „bun“ , in cazul nostru un apartament . Acesta nu expune pozele originale pe site-ul web. Si cand un potential cumparator vrea sa vada apartamentul ramane surprins, deoarece pozele nu corespund cu realitatea.

Și când bunica, în vârstă de 96 de ani, a venit la biroul agenției imobiliare pentru a-și pune casa la vânzare, angajații agenției erau sceptici față de cererea ei. Când ajunseră la imobil, în fața lor a aparut o locuință veche, deloc remarcabilă. Nu au fost deloc incantati.

Când agentul imobiliar a văzut casa, se pregatea deja sa o refuze pe batranica, insa cand a intrat a ramas cu gura cascata. Si nu, nu din cauza ca era o priveliste urata.

Intrând în casă, s-a trezit într-un hol, în tonuri incredibil de plăcute, de albastru și alb, totul arata ca intr-un palat!

Aici este! Frumusețea incredibilă a anilor cincizeci! Catifea moale, scaune fabuloase și canapele.
În casa bătrânei, totul era spațios și strălucitor, iar toate obiectele erau impresionante.
În bucătărie, culorile de roz pal au fost erau potrivite pentru un apetit plăcut.

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

A intrat la Brasov in curba cu 90 km/h, iar ce a urmat este infricosator ! VIDEO 1508615 Persoane a căror viață este plină de drame 92

8 moduri naturale pentru a lupta contra varicelor 1183Te iert nu pentru ca meriti, ci pentru ca eu merit pace! 9917 fotografii cu cele mai ciudate situatii pe care oamenii le-au intalnit 4713 tendințe vestimentare amuzante care erau cumva obișnuite 15414 fotografii în care veți vedea mai multe decât ceea ce există cu adevărat 14632 de coincidențe extrem de rare si aproape imposibil de crezut 2244Mii de români sunt supravegheați din aer pe perioada stării de urgență(VIDEO) 2759 semne ca esti sensibil la gluten pe care ar trebui sa le stii 2103
SuperClipuri.com 2021