SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acestea sunt cele mai mari semne ale anemiei pe care nu le cunoașteți !!
Anemia este o afecțiune în care corpul dumneavoastră nu are suficientă cantitate de celule roșii sanguine sănătoase, cu alte cuvinte atunci când acestea nu transportă suficientă hemoglobină sau atunci când aceste celule nu fac ceea ce ar trebui să facă. Celulele roșii din sânge sunt responsabile pentru aducerea oxigenului în corpul nostru și eliminarea dioxidului de carbon din acesta. Dacă aceste procese nu funcționează corect, ne-am otrăvit cu dioxid de carbon. Cauzele pentru acest lucru pot varia și, astfel, pot fi tratate.

In acest articol va prezentam cateva dintre cele mai predominante semne ale anomaliei pe care cu totii le ignoram.

Atunci când corpul nostru nu are suficient oxigen sau suferă de un număr redus de globule roșii, pielea își schimbă culoarea și ne arată foarte palidă . Acest lucru este valabil nu numai pentru față, ci pentru întregul corp, în special pentru mâini, pentru partea interioară a pleoapelor inferioare și pentru limbă.

Nivelurile scăzute de hemoglobină fac ca inima să funcționeze mai greu decât în ​​mod obișnuit pentru a pompa sânge prin sistemul nostru, trebuie să muncească din greu încercând să ne dea suficient oxigen, ceea ce ar putea duce la o bătăi neregulate a inimii .

Dacă organele noastre nu primesc cantitatea potrivită de oxigen, corpul nostru trebuie să muncească mult mai mult pentru a produce suficientă energie pentru funcționarea de zi cu zi și acest lucru ne face să ne simțim foarte obosiți și obosiți

Toate organele noastre au nevoie de oxigen pentru a funcționa bine și creierul nu face excepție. Dacă nivelul oxigenului este mai mic decât ceea ce este necesar, nu putem gândi în mod clar și suferim de concentrare și concentrare slabă .

Dacă unghiile sunt fragile sau se dezvoltă o formă de lingură , acest lucru ar putea fi un alt simptom comun, dar nu atât de cunoscut, al anemiei. Unghiile necesită oxigen pentru a rămâne sănătoși.

Oamenii de știință nu au încă o explicație pentru motivul pentru care anemia provoacă aceste pofte ciudate , dar cele mai frecvente sunt pofta de murdărie, cretă sau gheață.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 mutaţii genetice extrem de rare, care pun la îndoială tot ce stim despre natura umană 5445Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 2956

O scrisoare de mulțumire pentru acei prieteni care vor fi întotdeauna o parte din viața mea 68Un caine politist face o RESUSCITARE CARDIO-PULMONARA ca la carte! Asa ceva mai rar vezi 211Uită de benzină sau motorină. Mașina care merge 5.000 km cu 2 L de APĂ – Invenția unui inginer român 185718 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 1848Mae West: “Vorbesc două limbi: limbajul corpului și engleza” 48VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE 10811 lucruri obișnuite care costă o AVERE 872Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copiii, iar motivele sunt destul de grave 939
SuperClipuri.com 2022