SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată cum arata cele mai periculoase bande de răufăcători din lume
Foarte puțini se gândesc la asta, dar aproape fiecare țară are gangsteri de clasă mică. Și fiecare dintre aceste bande are propria subcultură și stil specific.

Franța – Racaille

Racaille , ca adevărați francezi, au un stil perfect. Ei preferă Lacoste, poarta sosete lungi cu adidasi albi si haine foarte largi. Ei se urcă in trenuri suburbane, ascultă muzică pe telefoanele mobile si fac galagie.

Japonia – Yankii

Yankii sunt tineri japonezi de clasă muncitoare. Nu sunt băieți duri ca yakuza, desigur. Dar ei sunt renumiți pentru faptul că sunt curajosi si refuza să participe la manierele stricte ale culturii japoneze. Câteva fapte curioase: le place să stea pe jos și să asculte muzica rap japoneza (care este, probabil, despre vieți dure) în timp ce beau bere. Ei iubesc motocicletele și își vopsesc părul blond sau portocaliu.

India – Tapori

Tapori sunt bătăuși de stradă din Mumbai. De aceea, principala lor activitate este sa fure de la turistii aglomerati. Le place să folosească o grămadă de gel de păr, să poarte lănțișoare de aur uriașe, să flirteze cu fetele fluierând după ele și să viseze să devină stele de la Bollywood.

Spania – Cani

Este foarte ușor să observăm un bătăuș spaniol sudic : arăta ca și cum tocmai au jefuit un magazin de amanet (inele, lanțuri de aur etc.). Îi place să asculte muzică puternică în transportul public și poartă tricouri, jachete de piele și ochelari întunecați, indiferent de vreme. Dacă se întâmplă că un Cani sa aiba patratele pe abdomen, atunci el nu mai poarta tricou si umbla doar in geaca.

Israel — Ars

Ei încep lupte în locuri publice, conduc mașini ieftine personalizate, ascultă rapul israelian, beau băuturi și poartă o mulțime de aur.

Africa de Sud – Zef

În trecut, Zefs erau niște snobi bogați, care au condus Ford Zephyrs. Apoi s-au degradat, dar încă încearcă să demonstreze stilul și bogăția. Pentru a vă ușura înțelegerea, poate fi o mașină personalizată cu blană, de exemplu. Apropo, membrii formatiei Die Antwoord sunt Zefs.

Rusia – Gopnik

Un gopnik rusesc este un mic pradator al lumii intunecate. Îi place să vorbească despre preferințele „neo-heteros3xuale” cu oamenii din jurul lor. Apoi, în funcție de răspunsurile adversarului, fie iau niște bani, fie le arată respect.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 adevăruri descoperite care vă vor pune serios mintea la contributie 154620 de situatii hilare in care oamenii au avut un singur lucru de facut insa au dat gres 89

29 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 190510 lucruri pe care nu le știai despre planeta noastră 270210 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 285526 de femei care au decis sa faca o schimbare in viata lor si au ajuns de nerecunoscut 42718 Cuplurile care dovedesc ca dragostea schimbă oamenii 5309O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa 19921Incredibil dar adevarat ! O batrana din Romania traieste intr-o casa de lut, veche de 200 de ani si nu se plange de viata - VIDEO 1049819 fotografii care ne arata ce inseamna cu adevart o zi dificila 2854
SuperClipuri.com 2022